| Stefi3Unicorn a întrebat:

Stiti video-urile acelea in cara e un oahar cu apa si pun lac de unghi si se formeaza un model? Stiti cumva ce se pune in apa sau cum se face? Dau funda!

Răspuns Câştigător
| Kyubii a răspuns:

Iei un pahar cu apă și ojă (cel puțin două culori). Lași să cadă pe rând câte o picătură de ojă din fiecare culoare. Apa are rolul de a dilua puțin oja și de a se forma cercuri colorate din ea. După ce ai adăugat câte picături vrei tu din ojă, cu o scobitoare poți amesteca culorile din acele cercuri în diferite forme. Apoi bagi degetul in forma creată și ea se lipește pe unghie. Partea rea e că se lipește și pe deget, dar lași să se usuce bine, apoi ștergi ce e pe deget și gata manichiura!
Fundă?

| Kyubii a răspuns (pentru Kyubii):

Mulțumesc mult pentru fundă! Mă bucur că te-am ajutat! :*

3 răspunsuri:
| MihaelaDart a răspuns:

Nu se pune nimic in apa, doar oja.
Oja trebuie sa fie proaspata cum s-ar zice, nu veche si fff groasa, atunci ai esecul sa se duca la fundul paharului. Cand oja e lichida de cand o cumperi din magazin, se pune usor in apa, pentru a putea sa se extinda asa cum in reprezentarea video le vezi, daca scuturi pensula sa curga picatura de oja, atunci ti se va duce la fund. Se lucreaza cu rabdare daca doresti sa iasa ceva frumos.

| Kandia15 a răspuns:

Merge cu si cu oje normale din cate stiu eu. Dar sa nu fie vechi. E destul de greu. Trebuie sa pui putina oja deasupra apei ( daca pui prea multa o sa se faca ca o biluta si o sa se scufunde). Trebuie cel putin 2 culori