Pai penseta este folosita in pricipiu pentru pensatul sprancenelor, dar poate fi folosita in orice zona. De exemplu daca te epilezi cu ceara sau epilator si ti.au mai ramas cateva fire poti sa le smulgi cu penseta. Inclusiv la salon daca nu ti s.au luat bine toate firele are grija sa ti le smulga cu penseta. Cel putin asa imi face mie Unele femei folosesc penseta pentru buza superioara sau pentru firele de pe barbie daca exista. In concluzie penseta poate fi folosita pe orice zona atata timp cat ai grija, dar cu siguranta nu este o metoda rapida de epilare. Cat despre ingrosatul si indesitul parului nu cred. Nu ar avea ce sa indeseasca atata timp cat smulgi fir cu fir si de ingrosat nici atat, caci smulge din radacina. Dar cum spuneam trebuie procedat cu multa grija caci folosita in conditii inadecvate poate produce infectii. Ai grija sa dezinfectezi penseta, zona pe care vrei sa o pensezi si mainile inainte sa te apuci de treaba
Sper sa te ajute cu ceva.
Nici penseta, nici smulgerea firului de par cu ajutorul ei nu ingroasa si nu indeasa parul. Cat despre zone, o poti folosi exact acolo unde vrei si ai indemanare.
Sal penseta se poate folosi pentru sprancene dar daca nu te-ai mai pensat pana acum mai bine mergi la un salon sa ti se dea o forma
Penseta de obicei se foloseste la indepartarea firelor nedorite de par din sprancene, unele folosesc penseta si pentru mustata. Ea initial poate fi folosta pe orice suprafata acoperita cu par a corpului, numa ca e inutil sa o folosesti pe picioare sau inghinal de exemplu, deoarece acolo ai multe fire si penseta smulge doar unul. Si dupa cum am zis, ea smulge firul din piele, nu e ca si cum te'ai rade. Firul se mai subtiaza si si creste mai greu inapoi, nicidecum se face mai des. Succes si pupici
lazio9 întreabă: