| princesyta a întrebat:

Stie cineva ce metode sunt pentru ati marii sanii (binenteles cu pastile sau creme sau orice altceva in afara de implanturi) daca nu ai impliniti 18 ani?

Răspuns Câştigător
| Misterious a răspuns:

Da dupa cum a spus si step...cu anticonceptionale. du-te la un medic ginecolog si spune-i despre problema ta.in caz ca ai si probleme cu tenul.respectiv ceva cosuri. o sa iti fie de folos. vor fii bune doar pentru asa ceva si in caz ca ti-ai si inceput viata sexuala si ai un partener in care ai incredere deplina sunt bune de folosit!
Bafta!

9 răspunsuri:
| ailin a răspuns:

Mie mi au crescut sanii din anticonceptionale dar nu le am luat pentru astalaughing

dar hai sa ti spun un secret baietii nu sunt morti dupa sanii imensi ai lu nicoleta luciu le plac mai mult sanii micuti si fermi deci decat sa cauti tratamente si sigur o sa iei ceva din auzite fara sfatu unui medic ca o consultatie e peste 700 de mi si na dupa parerea ta nu merita sa i cheltuiesti pe astfel de chestii

deci daca nu ai si alte probleme pentru care sa iei anticonceptionale (nu ma refer la sex) si la probleme de sanatate nu lua lasa ti sanii asa si ca sa para mai mari ia ti un sutien cu push up uitate p siteurile de moda cum sa ascuzi asa zisul"defect"

plus ca tratamentele naturiste cu marar si alte alea iti aduc cadou cu ele o frumusete de par pe sani si pe corp si dupa ce nu mai folosesti sanii s lasa si se fac la fel d mici da mult mai moi(stiu de la o prietena care asa a patit si acum isi zmulge parul din cap cand isi vede sanii parosi si lasatihee hee)

iar in privinta baietilor nu ti face griji daca t vrea numai pantru sanii tai e bun de aruncat la tomberon:d ca nu o sa ai tu relatie klumea cu ala

daca nu cumva esti doritoare doar de senzatii taritongue

stiu ca sunt cam dura la fazele astea nu te supara dar asa poate intelegi mesajul ca daca t iau cu dragalasenii:-J

| ღ..*Addelly*ღ.! a răspuns:

Si eu iau anticonceptionale si nu mi s-au marit sanii si eu am sanii micii dar asta e cine ma place ma place asa cum sunt nu sanii conteaza ci ce ai in capwinking asa si tu nu te mai complexa

| Misterious a răspuns:

Ps: daca mergi la ginecolog.sa-i spui pentru ce doresti pastilele ca sa stie ce tratament sa iti dea. oricum nu mai mult de 3 luni...

| lorely1308 a răspuns:

De ce sa suferi cand te poti bucura de ce ai?! Invata sa te iubesti asa cum esti! Daca tu iti iubesti corpul, si ceilalti o vor face, vazandu-te ca esti multumita de tine!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Se maresc singuri in timp ce imbatranesti. vor ajunge pana la buric. daca sunt mai micuti .nu se va intampla asa ceva.sotia mea are asa si e foarte mandra de ei la 40 de ani. eu, nu mai vorbesc.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Auzi mananca mult usturoi ....asta am facut si eu :X:X

| stejarandrey a răspuns:

E adevarat k ti se maresc sanii de la anticonceptionale...
dar faza e k dupa un tratament indelungat nu esqti sigura ca mai poti avea copiicrying((

| step213 a răspuns:

Am auzit ca daca iei anticonceptionale ti se pot mari sani... dar doar din auzite happytongue