Argila si aspirina. 2 linguri argila o jumatate de aspirina amestecate bine si cu o lingura de apa. Tii pe fata pana se usuca.pentru mai multe noutati si review-uri despre produse cosmetice, machiaj si ingrijire, intra pe http://camelcutza.blogspot.com/
Infuzii cu musetel dupa care iti masezi fata cu un amestec de tarate si bicarbonat de sodiu. Apo se aplica o masca din miere si albus de ou sau o masca din plantele folosite la prepararea ceaiului, strecurate si puse intr-un tifon, si apoi aplicat pe fata.
Amesteca 3 linguri de argila cu 3 linguri de ceai de musetel si aplica pe fata. Dupa 15 min spala cu apa calduta pentru a indeparta masca apoi clateste cu apa rece pentru a inchide porii! Masca curata in profunzime! Eu pentru cosuri imi fac infuzii cu musetel cam la 2 zile! Seara fac infuzia si stau la aburi si dimineata ma spal cu ceaiul ramas!
Cumpara de la orice farmacie pudra de argila sau intrebi farmacista despre argila pentru masca de fata si o sa-ti arate. O prepari acasa cu apa si lamaie, dar depinde de tipul tenului tau, ai in prospect mai multe indicatii.Se foloseste saptamanal ca sa aiba efect si in plus nu e scumpa deloc si o cutie contine ceva plicuri ce o sa-ti ajunga o vreme.bafta
Si eu am fost plina de acnee si acum multumesc lui D-zeu am scapat de ele. Poi mi-am curatat fata in fiecare seara cu o solutie cu alcool, am facut infuzii de musetel etc.
Incearca masca din argila si ulei de masline. o aplici si astepti o jumatate de ora, timp in care te relaxezi. o indepartezi cu apa calduta si daca tenul iti ramane uleios te poti spala si cu un gel de curatare.sau mai poti incerca masca dintr-un cubulet de drojdie si miere sau lapte.atentie! nu adauga prea multa miere sau lapte pentru ca amestecul devine prea lichid si nu-l poti aplica pe fata! tot asa o lasi 15-20 de minute si o indepartezi cu apa calda.am citit undeva ca pentru calmarea acneei poti sa aplici miere pe ten si sa o lasi sa actioneze aprox o ora, dar crede-ma ca am incercat metoda asta de multe ori si n-a dat rezultate!
MaraMărr întreabă:
Raiganrock întreabă:
camelia1812 întreabă:
PartyLoll întreabă:
anonim_4396 întreabă: