Foloseste samponul Alpecin cu cofeina, e special pentru cei cu parul rar sau cu inceput de chelie, il gasesti in farmacii
Sa schimbi gena familiei. Deocamdata nu poti face nimic. Poate stiinta, in viitor, va face ceva.
Folosesti un sampon bine, poí dai cu ulei de ricin.
Dar eu zic ca trebuie sa te duci la medic.
Dacă este vorba doar de gentică nu prea poți să faci nimic.
Daca te razi des o sa ai firul mai gros.
Minuni pentru parul rar n-am vazut din sampon sau cel putin nu din astea oarecare, poti incerca fiolele dar ca sa nu irosesti produsul mai bine iti ti parul scurt. Fiolele o sa te ajute sa ai fire noi de par.
Incearca fiolele gerovital : http://www.cupcakesplendens.com/2012/01/reviewkit-de-tratament-pentru.html
Mie mi-au placut mult cele de la Revalid, tot cresteau fire noi pe banda.
Foloseste un sampon/ulei de păr bun, spre exemplu eu folosesc produsul Hairmastic si sunt foarte multumita de el. Practic mi-a salvat parul
Pai ai putea sa te dunzi nu chel dar de mai multe ori pe luna cam o data pe saptmana.Sau poti folosi un sampon de ricin e foarte bun. Funda?
Poti folosi un sampon de la Plafar. sau sa incerti sa iti faci o masca pentru par. nu stiu, eu nu am avut niciodata aceasta probleme )
Pai... tunde-te chel, cu samponuri nu are efect, pe cand daca te tunzi chel el se mai regenereaza si va fi mai des.
Buna, incearca un tratament cu ulei de ricin. Uleiul ajuta la cresterea parului.
lory14 întreabă:
fartsandgiggles întreabă: