Întrebare recomandată | ŞasăCaiFrumoşi a întrebat:

Sunt baiat, 15 ani si am parul foarte rar. Ce pot face sa isi revina?

Răspuns Câştigător
| danielaxyz a răspuns:

Foloseste samponul Alpecin cu cofeina, e special pentru cei cu parul rar sau cu inceput de chelie, il gasesti in farmacii

12 răspunsuri:
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Sa schimbi gena familiei. Deocamdata nu poti face nimic. Poate stiinta, in viitor, va face ceva.

| peperonies a răspuns:

Mai putini bani de sampon mai multi de bere.

| Anonimuserr a răspuns:

Folosesti un sampon bine, poí dai cu ulei de ricin.
Dar eu zic ca trebuie sa te duci la medic.
Dacă este vorba doar de gentică nu prea poți să faci nimic.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca te razi des o sa ai firul mai gros.
Minuni pentru parul rar n-am vazut din sampon sau cel putin nu din astea oarecare, poti incerca fiolele dar ca sa nu irosesti produsul mai bine iti ti parul scurt. Fiolele o sa te ajute sa ai fire noi de par.

Incearca fiolele gerovital : http://www.cupcakesplendens.com/2012/01/reviewkit-de-tratament-pentru.html

Mie mi-au placut mult cele de la Revalid, tot cresteau fire noi pe banda.

| kiri11 a răspuns:

Foloseste un sampon/ulei de păr bun, spre exemplu eu folosesc produsul Hairmastic si sunt foarte multumita de el. Practic mi-a salvat parul big grin

| SNAKECOM a răspuns:

Pai ai putea sa te dunzi nu chel dar de mai multe ori pe luna cam o data pe saptmana.Sau poti folosi un sampon de ricin e foarte bun. Funda? happy

| Bie200 a răspuns:

Poti folosi un sampon de la Plafar. sau sa incerti sa iti faci o masca pentru par. nu stiu, eu nu am avut niciodata aceasta probleme laughing)

| PisiMaDa a răspuns:

Pai... tunde-te chel, cu samponuri nu are efect, pe cand daca te tunzi chel el se mai regenereaza si va fi mai des.

| lovestore a răspuns:

Buna, incearca un tratament cu ulei de ricin. Uleiul ajuta la cresterea parului.

| marikseverin03 a răspuns:

Trebuie sa ai grija. Foarte mult de parul tau!

| Ryuk94 a răspuns:

Te razi / tunzi 0 apoi leși parul sa crească.

| AndradaAlexia a răspuns:

Cel mai bine ar fi sa te speli cu petrol