Nu sunt o clienta extrem de fidela Avon. Am folosit luciul de buze cu ruj incorporat (este foarte bun), apa de parfum Outspoken by Fergie (are un miros placut si persista), luciul de buze Onyx Lustre si cam atat cred. Am avut si un luciu de buze de la Color Trend, dar nu a fost foarte bun. Comand mai ales cand vad ceva ce imi place, ceva mai deosebit. Da, reprezentantul aduce produsele destul de repede (in maxim 2 saptamani). Exista oferte, reduceri si cadouri. Pe viitor, as dori sa se deschida magazine Avon, reprezentantii sa ofere cat mai multe testere, iar produsele sa aiba o calitate din ce in ce mai buna. Sper ca te-am ajutat!
AVON are un sistem de vanzare specific si anume prin reprezentanti. Nu se vor deschide magazine! Intrebarea mea este daca te motiveaza un discount de 40% ca sa vinzi produse avon in calitate de reprezentant
Cosmetice nu mai iau demult de la ei, pentru ca nu sunt de calitate.
eu am luat parfumuri, preferatul meu de la Avon e Little Black Dress, mai era si Incandessence...
in rest, genti am mai luat, si da, se fac si reduceri si cadouri.
legat de viitor, o calitate buna a cosmeticelor, precum cea a produselor Oriflame.
Ca sa poti spune ca nu sunt de calitate trebuie sa aduci dovezi clare! Parerea mea e ca ai incercat sa faci reclama ascunsa, mentionand un competitor si nu asta era intentia intrebarii mele. Multumesc oricum
Mai bine folosesti produse natural mai sigura decat cele de la avon eu iau de pe www.uleideargan.com si sunt foarte multumita!
Multumesc, intrebarea mea era alta
AnastasiaMoldovan34 întreabă:
Mario1996 întreabă: