Da-l naibii de Clear, in primul rand! Apoi Ia-ti un Elseve cu laptisor de matca, pentru tipul tau de par si o masca de par ori cu aloe vera ori cu ulei de masline. Gasesti la supermarket sau chiar la farmacie. Masca o fol de 2 ori pe saptamana, si ar fi bine ca si parul sa il speli de 2 ori pentru ca daca o faci ft des ti se va subtia firul de par ft mult si. ramai fara inainte de vreme. Masca se aplica pe parul ud. Poti sa iti cumperi si balsamul de la sampon, deci aceeasi marca, acelasti tip, tot tot tot si sigur scapi de matreata. Si mai usor cu fixativul/spuma/gelul sau altele, daca le folosesti excesiv
Este un sampon Head &Shoulders scoate matreata si-ti face parul mai des, dar este mai greu de gasit in magazine. Bafta
Eu stiam ca la unii Clear le face matreata si la Head & Shoulders le dispare si altii ca la Head & shoulders le face si Clear le dispare, tine de scalpul pielii, mai conteaza si nutritia, daca te piepteni cu piaptanul alcuiva, daca ai purtat palarii/sepci/caciuli de ale altora. Bafta! Sper ca am fot de ajutor
Eu am scapat de ea.
fac un tratament cu ulei de masline, 1 galbenus de ou si ulei de ricin. nu numai ca am scapat de matreata, dar parul s-a si indesit.
Hei stiu cum e du-te la un salon de coafura si intreaba cuafezele ele au multa experienta ele iti vor spune unul bun crede-ma tatal meu e frizer
Nu stiu solutii. dar mai bine te-ai duce la dermatolog si sunt 40% sanse sati zica ca te enervezi/ superi prea mult...aceeasi problema o am si eu dar am scapat de ea...
fa ceti spun eu du-te la dermatolog el stie mai bine
Buna! Matreata apare si daca ai schimbat samponul.si poate nu iti mai prieste.Nu toate sampoanel pentru matreata ne priesc deoarece fiecare are scalpul diferit.Eu cred ca este de la caldura ca treanspiri dar cel mai bine eu cred ca af fi sa consulti un dermatolog
Buna. am trecut si eu prin ce treci tu, am incercat head & shoulders si la mine a dat roade. e posibil ca matreata sa fi aparut din cauza folosirii indelingata a aceluias sampon, sau schimbarea repetata a sampoanelor, folosirea diferitelor tratamente de par sau chiar din cauza organismului.(stomacului). mai poate aparea si din cauza climei. sper ca ti'am fost de ajutor.
Incearca samponul nizoral, il gasesti in farmacie. Ar trebui sa te scape instant de problema.
Kqnfiwbcin întreabă: