| Puffulets a întrebat:

TPU! As vrea sa ma vopsesc maine seara si nu stiu ce vopsea de par sa folosesc. M-am gandit la Palette:d. Credeti ca este buna?:p

11 răspunsuri:
| KirigayaKirito a răspuns:

Palette si Garnier sunt cele mai bune big grin, sunt mai blande cu parul, si culoarea e super intensa timp de vreo 4 saptamani!winking

| popeasca a răspuns (pentru KirigayaKirito):

Asta suna a text din reclama...eu zic sa-si dea cu parerea cine a folosit, nu cine a auzit reclame.

| KirigayaKirito a răspuns (pentru popeasca):

Mama mea foloseste numai acestea 2, eu spun din experienta, sunt chiar ok! Restul distrug parul, nu ca acestea ar fi miraculoase, insa sunt mai ok ca restul! Si tin destul de mult, mai ales pentru ea care e mai in varsta si incarunteste! big grin

| Alysée a răspuns:

Brillance e cea mai buna.bate loreal.

| Bondarel99 a răspuns:

Pai pentru blond Wellaton,Garnier,pentru roscat L'oreal,iar pentru brunet Palette(in general toate, dar nu cele no-name).
Astea sunt din comert, daca vrei vopsea de calitate, ia-ti Koleston de la Wella sau Londa Professional, astea se gasesc mai greu(am intrebat la mai multe saloane si nu toate vand).

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Palette si Gerocossen sunt cele mai bune.happy
Depinde si de culoarea ta de par. Daca este deschisa, iti va "prinde" asa cum este pe cutie. Daca ai parul negru, trebuie sa te decolorezi mai intai, indiferent de ce vopsea folosesti.happy
Bafta!happy
kiss

| YONTU a răspuns:

Buna! happy
Vara-mea foloseste mereu Garrniere - culoarea blonda - (nu stiu daca am scris bine). Si dupa mine are o stralucire foarte faina a parului si prietenu
meu se cam da la ealaughing!

| popeasca a răspuns:

Eu m-am facut cu Palette mousse si cu normala si n-am fost multumita de niciuna...iese din par la spalat de parca ar fi nuantator. Sint satena si m-am facut roscata, si nici macar nu prea a iesit, nu se vede roscat decat la soare. Nu ma asteptam bineinteles sa-mi iasa ca pe cutie fara sa ma si decolorez, dar nici chiar asa mai deloc. Mai bine iti iei altceva.

| SimpleMeSimpleYou a răspuns:

Eu am folosit garnier si o folosesc in continuu. Este cea mai buna. E buna si cea de la Londa. Mai intreaba pe altiiwinking

| DariaSabina a răspuns:

Garnier te sfatuiesc sa folosesti! e mai buna k palette

| poortoocaalaa a răspuns:

Da, foloseste.o fara grija big grin