| PandaaPanda a întrebat:

Tratament bun pentru par? Dupa a 3a decolorare a inceput sa mi se rupa parul. Am ajuns de la brunet la gri treptat, dupa cativa ani imi dau seama ca e greu de intretinut, nu-mi mai trebuie, vreau doar niste sfaturi de tratament, crestere si regenerare. Pana azi am folosit Alfaparf, Fanola, Eveline, seturi de resttructurare si intarirea firului de par. Multumesc!

3 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

In situatia asta nici un tratamnet de pe pamant nu te mai poate ajuta, fiindca dupa 3 decolorari parul este ARS si unica solutie este sa te tunzi foarte scurt, eliminand toata arsura de la decolorare si sa lasi parul sa creasca din nou sanatos si viguros.

| PandaaPanda explică (pentru Violleta2022):

Niciun tratament de pe pamant? Am facut tratament lunar la salon. De cand am oprit tratamentul parul se rupe. Cer doar pareri despre produsele din comert, cele profesionale sunt peste 1000 lei, ex arkitect mounir, pe cat de scump pe atat de eficient. Sa comenteze doar cine e la cunostinta de subiect. Multumesc

| Violleta2022 a răspuns (pentru PandaaPanda):

Eu nu am auzit inca ca un par ars sa mai poate fii inviat cu ceva, vreodata.
Ce fac acele tratamente este sa-ti faca firul ars de par mai moale, ca sa-l poti aseza cumva, dar un fir d epar odata ars este ca orice obiect ars, se rupe si cade. de aceea toti stilistii si coafezele recomanda sa fie tuns parul, eliminaud-se tot ce este ars, ca parul sa creasca sanatos si frumos.
Ca nu vrei sa auzi tu realitatea, asta este altceva.