Ceaus am folosit uleiul de ricin cand am avut parul tuns pana la umeri in toate directiile, si destul de distrus. Il vroiam din nou lung cum era inainte de a ma decolora si vopsi blonda. Am incercat multe produse, masti din comert, si tratamente profesionale.care pot spune ca m-au ajutat. Totusi, m bine de 5 luni ma chinuiam cu tratamentele, si aveam senzatia ca parul creste din radacina dar nu si din lungime. Atunci am intrat pe net sa ma documentez despre uleiul de ricin. Cineva mi-a recomandat o masca cu ulei de ricin aplicata seara (o data, de 2 ori pe saptamana) masat incet la radacina parului 5-10 min, apoi aplicat si la varfuri, iar dimineata spalat parul. Am facut si eu asa, iar dupa 2 tratamente din astea am fost foarte bucuroasa pentru ca parul era foarte moale si matasos. Apoi am urmat sa folosesc in continuare, dupa 3 luni am observat ca parul a inceput sa creasta in jur de 4 cm. Nu stiu exact pentru ca nu am masurat, dar stiu ca m-a ajutat la cresterea parului mai repede. Acum dupa un an parul meu este lung mai jos de sani ( a fost tuns de cateva ori) Acum folosesc masca din ulei de masline si ulei de ricin (toata seara) Mai folosesc si dintr-un ou + ulei de masline + suc de lamaie (30 min, 1 h) Mai stiu o masca din iaurt aplicat pe par si lasat 30 de min. Am m citit ca e foarte benefic masajul capilar 15-20 min, care ajuta la circulatia capilara si grabeste crestrea. Sper ca am fost de ajutor, Te pup ciao
Bună.
Uleiul de ricin stimulează creșterea firului de păr. În mod normal părul crește 1-2 cm pe lună în mod natural, uleiul îl ajută să mai crească maxim 1 cm.
Pentru rezultate optime trebuie urmat un tratament de minim 6 luni de zile.
O mască din ulei de ricin și vitamina A iar la 2 ore mai târziu te speli în mod obișnuit cu șampon vitaminizant și un balsam. Nu uita că și tăierea vârfurilor la 2-3 luni ajută de asemenea la creșterea unui fir de păr sănătos.
Pa, pa.
Buna. da uleiul de ricin este foarte bun.eu una imi fac masca de par cu 2 ligurite de ulei de ricin, 2 galbenusuri si 2 lingurite de ulei de masline si suplimentar o pictura de lamaie.imi fac aceasta masca de 2 saptamani si pot spune ca am vazut efecte chiar dupa 3 masti, spalandu-ma dupa o ora (mi-am facut din 3 in 3 zile). depinde de corpul fiecarui om.altora le poate creste mai ult de 2 cm pe luna.eu una iti recomand uleiul de ricin. iar dupa ce ca iti creste mai mult par, nici nu iti cade parul, ai un par stralucitor si cu aspect sanatos.eu una pentru cresterea parului il mai tin strans in coada, dupa ce vin de la scoala, si mai mananc legumesi niste fructe (pentru vitaminele necesare parului ). succes .
funda?
Uleiul de ricin, un tratament naturist adaptat oricarui tip de piele
Uleiul de ricin reprezinta unul dintre cele mai vechi tratamente naturiste. Calitatile terapeutice ale acestuia au fost descoperite in timp, in prezent, numarul produselor cosmetice pe baza de ulei de ricin fiind din ce in ce mai mare. Ricinul este un arbust originar din India adus in Europa cu milenii in urma. Inainte de a fi descoperite calitatile sale terapeutice, ricinul a fost folosit ca planta ornamentala. In prezent, odata cu evolutia stiintei, fructele de ricin au fost transformate in adevarate surse de sanatate, atat pentru ten cat si pentru intregul organism.
Uleiul de ricin: intrebuintari si beneficii
Uleiul de ricin este bine cunoscut pentru aplicatiile sale interne, dar intrebuintarile lui sunt mult mai complexe, iar efectele pe care acesta le are asupra organismului vor fi apreciate de fiecare dintre noi. Femeile sunt cele care ar trebui sa se bucure cel mai mult de acest tratament naturist, mai ales ca uleiul de ricin aduce rezultate pozitive in lupta cu problemele tenului. Iata cateva din numeroasele calitati terapeutice ale uleiul de ricin:
Dieta cu ulei de ricin este extrem de sanatoasa mai ales pentru persoanele care au probleme de anemie. In cadrul oricarei diete, o lingurita de ulei de ricin in fiecare seara va aduce buna dispozitie si elimina problemele de sanatate care apar, inevitabil, in urma unei diete drastice de slabire.
Vindecarea negilor-uleiul de ricin ajuta la disparitia negilor. In acest scop, trebuie masata de doua ori pe zi, cu ulei de ricin, portiunea de piele cu negi. Miscarile de masare trebuie sa fie circulare, astfel incat uleiul de ricin sa intre cat mai bine in piele. Acelasi tratament naturist poate fi urmat si in cazul alunitelor. Uleiul de ricin ajuta la regenerarea si cresterea parului. Masarea timp de 3 zile consecutive a pielii capului cu ulei de ricin are efecte asupra regenerarii si intaririi firului de par. In urma acestui tratament naturist, parul va capata stralucirea mult dorita.
Problema ochilor obositi poate fi, de asemenea, rezolvata cu ajutorul uleiului de ricin. Inainte de culcare, se pun doua picaturi de ulei de ricin in ambii ochi. Vitamina A din compozitia acestuia are efect calmant si inlatura simptomele ochilor inrositi sau obositi.
Da chiar este adevarat.
Depinde. cateodata poate creste chiar mai mult de 2. depinde si de organism.
Uleiul de ricin este bun si pentru intarirea firului de par si opreste caderea.
Mie una mi-a fost de ajutor. ce-i drept eu nu am vrut sa il folosesc pentru cresterea parului. eu initial l`am folosit pentru stoparea caderii. dar ma ajutat si la crestere.
Uleiul de ricin este foarte bun pentru par. Sporeste cresterea firului de par, insa nu chiar cu 2 cm.asta nu stiu exact. Dar pe langa acest lucru este bun si pentru intarirea firului de par.il fortifica si il face mai sanatos. De asemenea ii confera stralucire si nu se mai rupe.nu mai pica.
Il recomand.
Hei..eu il folosesc pentru gene, citeste experienta mea personala
http://www.sfaturilemariei.com/......personala/
Georgiana230 întreabă: