Nu stiu daca le-ai luat de pe net, dar acolo unde se vand au si solutie speciala pentru curatarea adezivului. Din pacate cu altceva nu stiu cu ce ai putea sa le cureti, poate stie altcineva sa ne raspunda.
Genele tip banda le poti folosi de multe ori. Depinde si de calitatea lor, daca sunt din plastic nu te astepta sa tina! Ai grija cum le dezlipesti si cum le cureti (poti sa le strici forma). Eu am gene false pe care le-am purtat de 10 ori si inca arata foarte bine, poti sa spui ca le am purtat e max 3 ori! Este foarte important sa le aplici dupa ce ai terminat machiajul ochilor complet! Vizioneaza filmuletul asta http://www.genefalse.ro/Aplicare-gene-false-tip-banda/ o sa-ti raspunda la toate intrebarile pe care le ai vis-a-vis de gene false!
Nu sunt din plastic,desi nu stiu din ce sunt arata ca niste pene mai scurte,nu ca penele, ma rog sunt fine si dragute, dar lungi si colorate
Urmareste filmuletul! Ca sa nu le strici ai grija cum le scoti din cutie, cum aplici adezivul, cum le dai jos (tragi mereu din coltul exterior), le cureti usor fara sa tragi de ele sa le deformezi si le pui in cutiuta lor. Funda ?
Le poti folosi de multe ori daca le pastrezi in cutiuta lor si sa ai grija sa cureti adezivul de pe ele mereu. Atata timp cat nu se rup si arata bine, le poti purta fara grija.
Multumesc mult de tot, dar inca ceva, cum sa le curat? Cu ce?
Oricum m-ai ajutat mult si le-am luat de la mall unde este un magazin de accesorii, poate gasesc acolo...si ce se intampla daca nu le curat? Scuze acum ca pun atatea intrebari... Daca vrei poti sa nu mai raspunzi oricum ai funda
Cu multa placere. Pai daca nu le cureti se va tot aduna adezivul pe marginuta lor si nu vor mai sta frumos. Poate adezivul ala se curata si fara solutia aia, poate se trage asa ca o fasiuta de cauciuc, Dar oricum trebuie tras delicat sa nu se rupa genele. E o idee buna sa mergi acolo, poate vei gasi si solutia de curatare. Si sa stii ca atunci cand ma pricep sa raspund unei intrebari o fac cu tot dragul, pentru ca stiu ca cineva chiar are nevoie de un raspuns sincer si de folos. Si mie mi-ar placea ca, daca pun o intrebare, sa mi se raspunda sincer si sa-mi fie de ajutor. Pupic!
Nu stiu daca le-ai luat de pe net, dar acolo unde se vand au si solutie speciala pentru curatarea adezivului. Din pacate cu altceva nu stiu cu ce ai putea sa le cureti, poate stie altcineva sa ne raspunda.