| SilentRain a întrebat:

Voi sunteți de acord cu operațile estetice?

34 răspunsuri:
| AnastasiaK a răspuns (pentru Mogiojojo):

Https://www.yourhormones.com/always-apply-bhrt-below-the-umbilicus/

Asta e unul dintre site-urile peste care am dat cautand mai multe detalii despre cremele cu progesteron, apropo.

| Yurisa a răspuns:

Da, nu sunt facute pe banii mei laughing

| Seba2013 a răspuns:

Nu prea dau importanta frumusetii exterioare pentru ca tine de materie. Iar asta oricum este efemera, doar o atractie fizica. Mai de apreciata este frumusetea interioara pentru ca atunci cand apare pe scena poti sa ai zile negre. Nimeni nu vrea langa el un prieten fara valori, dar un Monstru cu inima buna da, vezi Frumoasa si Bestia. SI Iosif a stat cu Fecioara Maria nu pentru frumusete exterioara.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Candva erau tratament medical, apoi au devenit parte din vietile bogatasilor. Si in zilele de azi, exista locuri unde femeile sunt obligate sa faca operatii pentru a se incadra in regulile de aspect fizic "feminin" (iar aceste legi sunt total absurde, imposibil ca o persoana naturala sa arate asa).
A exagerat lumea, bogatii s-au inmultit si fac reguli de trai in care trebuie sa se incadreze si "saracii".
As fi vrut sa fiu naturala dar asta e, natura te face, oamenii te infometeaza. Chiar ma deranjeaza cum exagereaza oamenii cu tot, n-am nici o problema cand nu am obliga sa fiu ceva care n-am putut sa devin din cauza ca depindea de alegerile altora.