După majoritatea răspunsurilor pe care le-ai primit, poți să îți dai seama că asta este lumea în care trăiești. O lume fără Dumnezeu, condusă de cel rău.
Cei care ți-au răspuns urât nu realizează că salariul dorit de tine este chiar minimul din țările care folosesc moneda euro. Unii din cei răi care ți-au răspuns sunt înstăriți și nu pot accepta ca alții să câștige la fel ca ei sau mai mult; alții dintre aceștia sunt într-o stare materială mai rea decât a ta, îngropați în nămolul economic mai mult decât tine, și la fel și ei nu pot accepta ca alții să iasă din nămol, adică să câștige ca să poată trăi în UE. Așa sunt oamenii fără Dumnezeu. Și dacă ei nu se vor pocăi, vor ajunge răi ca și diavolul și îngerii lui, și vor avea aceeași pedeapsă. Dumnezeu le va tăia sănătatea și chiar firul vieții în mijlocul bucuriei și veseliei, pentru ca oamenii să dea slavă lui Dumnezeu și să nu mai vorbească de sus și nici cu dispreț semenilor lor. Cine nu se îmbogățește față de Dumnezeu va fi aspru judecat de Dumnezeu, și va pierde cerul.
Sfatul meu este sa cauți să cunoști pe Dumnezeu. El este dătătorul vieții și al sănătății, dar și al oricărei binecuvântări materiale, intelectuale, financiare, profesionale și de orice altă natură. Datoria noastră este recunoaștem în mod practic că Dumnezeu merită toată cinstea, slava și lauda pentru tot ceea ce avem și suntem. Practic, adică să ne încredem în Dumnezeu, în Acela care a zis oricărui se încrede în El: "Cu niciun chip nu te voi lăsa, nici nu te voi părăsi." Și în altă parte a zis: "Pe cel ce vine la Mine nu-l voi izgoni afară."
Lenevia este păcat; dar și câștigarea de avuții este de asemenea păcat.
Avem o pildă spusă de Domnul Isus. Un om bogat i-a rodit țarina, adică l-a binecuvântat Dumnezeu mai mult. Acest om și-a zis că o să-și dărâme hambarele și o să ridice altele mai mari, și astfel să se bucure și să se veselească de binecuvântările primite. Omul a fost declarat de Dumnezeu ca fiind nebun, pentru că judecata lui nu a fost înțeleaptă ci egoistă, și prisosul lui nu l-a gândit ca fiind al săracilor și celor bătuți de soartă. Chiar în noaptea aceea, Dumnezeu l-a trecut la odihnă pe acest nebun. Moralitatea lui Dumnezeu este mai înaltă decât toată moralitatea umanității. Lipsa de credință în Dumnezeu este de fapt lipsa de respect față de Dumnezeu care ne-a dat viață și ne-o și întreține. Este lipsa de respect față de Tatăl nostru ceresc care zilnic ne poartă de grijă. Încrede-te în El și inima nu-ți va mai dori altceva. Încrede-te în Dumnezeu și El te va ridica din miasma morții a lumii acesteia care trăiește fără Dumnezeu, fără credință, fără nădejde și fără dragoste.
Crede că dacă El îți deschide ochii în fiecare dimineață, o face pentru că te iubește. Crede măcar pentru lucrul acesta, și El te va binecuvânta cu o și mai mare credință. Din pricina că ne-a iubit, de aceea Tatăl nostru ceresc nu L-a cruțat de la moarte nici chiar pe Fiul Său, pe Domnul Isus. Noi trebuie să credem că Dumnezeu ne iubește. Și ca atare trebuie să ne lăsăm atrași de dragostea Lui. Aceasta este datoria oricărui om.
Daca nu ai calificare pentru acel post, degeaba te zbati cu liceu si diplomă de bac.
Uite, nu și în cazul meu. Eu nu am facultate pe domeniu dar în momentul de față sunt Designer Graphic de 5 ani, eu am 24 de ani btw. Asta a datorat faptului că pe timul liceului mi-am creat portofoliu de lucrări în domeniul ce îl visam, adică cel actual. Cumva nu am studiile pe hârtie dar am studiile de pot crea si folosi tot pachetul Adobe si corelul cu ochii închiși.
Bravo! Dar ai facultate.
Din pacate cred ca tu esti total ireala, fiindca doar terminand un amarat de liceu, fara nici o calificare, fara studii superioare si fara ore suplimentare nu vei lua salarii de 5000-6000, acelea se dau celor cu studii superioare sau cu vechime de zeci de ani in anumite profesii.
Dar poti sa-ti iei 2 joburi care insumate ajung la 5000-6000 lei.
Ee, uite că eu nu am nici bacul și am salariul brut de 8400 de lei, adică 4550 in mână, iar bonuri de masă de 850 de lei și ajung la 5400 cu un singur job de 8 ore de luni până vineri
Serios! Ce lucrezi?
Lucrez pe macara (pod rulant) și stivuitorist într-o fabrică!
Doamna trăiește in lumea ei! Tare sunt curios ea ce studii are? Academia comunista Ștefan Ghiorghiu după modul de gândire
Dar ai o calificare.
Nu m-am mutat la el și nici nu am sa o fac
Din experienta mea, la nivelul asta de studii, cel mai bine platesc fabricile.
Daca iti doresti sa avansezi, poti obtine o calificare in domeniul calitatii alimentare, ca sa lucrezi intr-un laborator de fabrica.
Salariul de baza in fabrici nu este mare, insa bonusurile si orele suplimentare (platite 200%) te ajuta sa atingi salarii foarte bune.
Eu cel putin imi dublez salariul de baza, aproape in fiecare luna.
Si mai sunt beneficii pe care nu le gasesti usor in sectorul privat, cum sunt bonurile de masa, asigurarea medicala privata, produse gratuite, bilete pe la majoritatea evenimentelor din zona si concediile spontane aprobate usor.
Poate în vânzări, cu cât mai multe produse vândute cu atât mai mulți bani, pentru că ești plătită cu comision. Încearcă schema cu aspiratorul kirby, dacă vinzi un aspirator din ăla, primești vreo 15% din prețul lui, adică 15% din 3000 euro, deci vreo 2000 de lei. Vinzi 3 aspiratoare pe lună și ai scos salariul ăla de 6000 lei.
Ai uitat să spui ce știi să faci. "Am liceul și diploma de bac" nu înseamnă mare lucru. Pentru un salariu de 6000 de lei ar trebui să ai și anumite competențe/calificări.
De acolo am ieșit eu in urma cu mulți ani! Nu merita pentru restricții si stil de viata prea cazon! În Armata se refugiază cei care nu fac fata in mediul privat! În privat actual castig × 10 cat in Armata!
In fabrici iei salariu 6000. Ce vb? INteleg ca este de munca o tona. Eu in Italia nu gasesc fabrici. Sau la baruri.
anonim_4396 întreabă:
Uvhcbf778 întreabă: