| NoNamedTeenager a întrebat:

Bună! Îmi doresc să dau la medicină, prietenul meu este anul 3 la medicină. Probabil când eu voi intra, el va fi anul 5, isi doreste sa faca practica de specialitate in afara țării și simt o oarecum frică legat de asta. Îmi e frică că nu vom putea duce relația pentru că vom lucra amândoi în domeniu și as vrea să știu dacă e adevărat ca asta poate sa fie o piedică în relația noastră... eu cred că (,) cariera asta nu este o piedică, că poți avea o familie chiar dacă sunteți medici amandoi, dar am nevoie si de alte păreri dacă vă rog

5 răspunsuri:
| Eugen80 a răspuns:

Viata lui este a lui si e decizia lui daca pleaca sau nu. Decizia ta de a merge la medicina trebuie fie bazata pe altceva si pe dorinta de a ti-o trage in continuare cu prietenul tau mai mult de 2 ani.
Deci el termina medicina aici, pe banii statului si apooi se duce sa ia bani cum trebuie in alta tara. Frumos, continuati asa!

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Dta dacă vrei să dai la medicină, dă acolo. Acum e prieten, mâine nu mai e.

| NoNamedTeenager explică (pentru Eugen80):

Decizia mea este bazată pe altceva! Iar raspunsul dumneavoastră nu are nici o legătură cu intrebarea mea. Nu vorbiți în necunoștință de cauză, mulțumesc.

| NoNamedTeenager explică (pentru sadrian46):

Acolo voi da indiferent de cum evolueaza relația. Aș fi vrut să știu dacă e adevarat că (,) ca medic e greu să îți întemeiezi și o familie pe lângă meserie.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns (pentru NoNamedTeenager):

Asta se întâmplă mai rar. Vezi de exemplu Arafat. El e căsătorit cu ambulanța de descarerare.