| Andreea201012 a întrebat:

Buna ma numesc Andreea eu am o colega la scoala adica e cea mai buna prietena a mea o cheama Irina si ea o crede pe Anca cea mai buna prietena si Anca crede pe Neagu Alexandra si neagu tot pe ea adica nu stiu ce sa fac parca ma foloseste ca tot mereu se supara pe mine daca zic sa nu se mai bage ea intre mine si un baiat Manu si se supara si dabea vb cu mine si azi s-a intamplat asta si nu stiu ce sa fac dati-mi va rog un sfat sa mai vb cu ea sau nu Fundita pentru cine zice primul ca numai atat merge doar o fundita ca as vrea sa dau la toti care imi rasp dar dau la cine imi rasp cel mai corect

Răspuns Câştigător
| FataCuOchiiCaprui a răspuns:

Pai ca sa-ti dai seama daca te foloseste sau e prietena adevarata, e simplubig grin. De exemplu daca ea iti zice sa mergi undeva cu ea, si tu ii zici ca nu si se supara e clar ca nu-ti e prietena pe bune. Sau daca are nevoie de ceva si apeleaza la tine, iar tu ii zici ca nu poti sa o ajuti, la fel. Daca la lucrari sta cu tine sa copieze sau iti cere tie mereu tema, dar ea nu te-ar ajuta daca ai nevoie, la fel.

Totusi e posibil sa aiba si mai multe prietene bune(nu e obligatoriu sa vorbeasca si sa stea doar cu tine tot timpul). Daca se baga peste tine si baiatul care il placi/te place e clar ca o fac edin invidie si nu are rost sa mai continui prietenia cu ea. Eu zic sa te gandesti bine, sa nu te tradeze pe viitor! Ai grija de tine!:*

4 răspunsuri:
| DanaCherry a răspuns:

Fara suparare si te rog sa imi raspunzi esti la scoala 97?

| Deniisze a răspuns:

M-ai bagat in ceata total.Mereu apar personaje noi. Iti bati cumva joc de noi?

| 10011993 a răspuns:

Eu zic sa-ti gaseti alta prietena! pentru ca aceasta fata nu prea te considera pe tine cea mai buna prietena!winking

| mihaela94 a răspuns:

Daca ea crede ca nu esti cea mai buna prietena a ei, inseamna ca nu esti. Oricum, prietenii adevarati sunt greu de gasit si se contureaza mai tarziu in viata. si te rog incearca sa scrii mai inteligibil, pentru ca nu-mi dau seama unde incepe si unde se termina nici o fraza.