Pai ca sa-ti dai seama daca te foloseste sau e prietena adevarata, e simplu
. De exemplu daca ea iti zice sa mergi undeva cu ea, si tu ii zici ca nu si se supara e clar ca nu-ti e prietena pe bune. Sau daca are nevoie de ceva si apeleaza la tine, iar tu ii zici ca nu poti sa o ajuti, la fel. Daca la lucrari sta cu tine sa copieze sau iti cere tie mereu tema, dar ea nu te-ar ajuta daca ai nevoie, la fel.
Totusi e posibil sa aiba si mai multe prietene bune(nu e obligatoriu sa vorbeasca si sa stea doar cu tine tot timpul). Daca se baga peste tine si baiatul care il placi/te place e clar ca o fac edin invidie si nu are rost sa mai continui prietenia cu ea. Eu zic sa te gandesti bine, sa nu te tradeze pe viitor! Ai grija de tine!:*
M-ai bagat in ceata total.Mereu apar personaje noi. Iti bati cumva joc de noi?
Eu zic sa-ti gaseti alta prietena! pentru ca aceasta fata nu prea te considera pe tine cea mai buna prietena!
Daca ea crede ca nu esti cea mai buna prietena a ei, inseamna ca nu esti. Oricum, prietenii adevarati sunt greu de gasit si se contureaza mai tarziu in viata. si te rog incearca sa scrii mai inteligibil, pentru ca nu-mi dau seama unde incepe si unde se termina nici o fraza.