| F1or1n a întrebat:

Buna, mai am putin si termin facultatea. Inginer...si am problema de a gasi un job. Unde nu ma uit vor experiență si ceva abilitati, pe care de unde sa le i-au? Eu abia acum termin facultatea, de unde experienta de lucru?
Si doar companii mari imi cad in fata ochilor.
Unde as putea cabun tânăr inginer hard/soft sa ma angajez, sa fiu instruit si sa fac treaba bine? Nu as zice ca sunt chiar 0, dar nici nu stiu toate ce cer ei. (Stie cine in Iași in afara de conti, sau ceva sfaturi)

4 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Mai sunt și firme care angajează ingineri entry level, nivelul de începător, doar trebuie să cauți.

| Frank51 a răspuns:

Facultatea te învață fundamentele și teorie. Ca să obții experiență trebuie să o iei de jos. Asta însemnând că trebuie să lucrezi ca tehnician, ca instalator, ca electrician, să faci munca de jos ca să obții experiență. Niciun angajator nu va lua un inginer fără experiență, pentru că este conștient că nu ai habar cu ce se mănâncă, preferă un om mai în vârstă care știe meserie.

De asta durează zeci de ani să ajungi profesionist, pornești de jos și tot avansezi până când ai experiență, ca să îți poată lăsa totul în control. Și asta e valabil în toate domeniile.

| Furnicuta000 a răspuns:

Pai se refera la experienta din timpul facultatii. Adica voluntariat in domeniu, stagiu de practica etc

| AllMight a răspuns:

In Iasi incearca la Expleo, pe automotive, accepta debutanti.