|

Bună! Mi-as dori sa dau la Umf Târgul Mureș și vreau niște păreri despre facultate, cât și despre oraș. Din cate am înțeles eu este o facultate bună, dar vreau sa ma asigur.

3 Raportează Evaluează
3 răspunsuri:
| a răspuns:

Da, e bună facultatea. orașu în schimb mi se pare plictisitor și deprimant. N-ai mai nimic nici de văzut nici de făcut, locuri puțintele de ieșit și dacă ești genu să ieși în cluburi o să ai o surpriză neplăcută.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Salut.Eu locuiesc in Targu Mures de 22 de ani si sunt la facultate la UMFST la inginerie(fostul UPM).Ca oras e ok, oamenii sunt ok, ai tot ce ai nevoie(sali de forta, cluburi, spitale, Promenada Mall, etc). Daca ai auzit povesti ca ungurii se bat cu romanii pe aici sunt doar povesti, dar o sa se intample sa intalnesti un ungur ce nu stie boaba de romana pe aici.Pe partea de facultate, eu nu sunt la UMF dar am amici ce sunt acolo. E greu, cu medicina nu e de joaca si in caz de ai restante multe si esti la taxa o sa cam te usuce de bani.Dar asta inseamna sa fii o facultate buna dupa mine.Se cere mult asta stiu sigur.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru Morariu_Claudiu_1997):

Multumesc

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează