Deci, mi-e teama ca nu ma voi descurca, desi imi doresc din toata inima. Voi ce parere aveti? Merita? Si stiu ca imi veti spune ca medicina este buna in Romania, dar eu sunt genul care tinde mereu la mai mult, si mi-ar placea ca dupa liceu sa fiu singura care a ajuns pe acolo si sa ii fac mandri pe ai mei.
 Deci, mi-e teama ca nu ma voi descurca, desi imi doresc din toata inima. Voi ce parere aveti? Merita? Si stiu ca imi veti spune ca medicina este buna in Romania, dar eu sunt genul care tinde mereu la mai mult, si mi-ar placea ca dupa liceu sa fiu singura care a ajuns pe acolo si sa ii fac mandri pe ai mei.  Deci, vreau sa stiu absolut totul despre genul acesta de teste, etapele, probele, tot. Si eventual daca ati incercat sau sunteti la studii in strainatate, vreau sa imi povestiti tot. FUNDA celui mai bun raspuns!
 Deci, vreau sa stiu absolut totul despre genul acesta de teste, etapele, probele, tot. Si eventual daca ati incercat sau sunteti la studii in strainatate, vreau sa imi povestiti tot. FUNDA celui mai bun raspuns!					 Ordonare:
					După relevanţă

Ordonare:
					După relevanţă 

Daca vrei sa aplici la o facultate din strainatate(nu numai la cele din UK!), majoritatea  cer IELTS sau TOEFL, nicidecum Cambridge --- motivul este termenul lor de VALABILITATE! 
Un certificat Cambridge este valabil toata viata dar, la momentul folosirii acestuia, NU garanteaza nimanui pastrarea nivelului initial obtinut--- toata lumea cunoaste faptul ca abilitatile lingvistice se pierd in timp!  Ori, pentru aprecierea unui un nivel  real de cunostinte, IELTS-ul si TOEFL-ul cu valabilitate de  numai 2 ani, sunt mai relevante  la momentul folosirii acestora.
p.s. vezi cateva informatii sumare in link:http://www.studentiromaniuk.co.uk/cumsadeviistudent.htm

aserty23f întreabă: