Lory, nu e bai asta - da-le la M_U_i_E! in cam toate Studio-urile de VideoChat din Romania jegoasele de grasance asa zise trainerite îşi dau aere si se cred şefe pe acolo iar unele din ele sunt coardele şefului daca este vorba de Gloria Agency > Gloria-Agency.ro < Pe aia bruneta din mijloc(Alina) din video o F_U_T_E Liviu(manager in acest studio) ala cu resaparea de pantofi si adidasi, adica un pingelar nimic mai mult - greturi pe astia la acest studio cat cuprinde!
Fa VideoChat de acasa ca e mai bine si daca esti interesata te pot sustine in trafic si promovare plus multe altele pe directia VideoChat, email special pentru tine pentru direct privat contact: FrogReMiXeR@Gmail.com, dar ma poti gasi online permanent si aici in VideoChatul number 1 din lume STRiPCHAT, link: StripChat punct com/user/REMiXDJ, poti citi la profil la bio si ce am scris pe acolo iar daca esti in StripChat ca model da-mi un mesaj in privat si mai vorbim.
Dacă ai lucrat la un studio de videochat și ai fost tratată aiurea, fără contract semnat sau ți s-a impus să faci lucruri abuzive, cel mai bine e să faci o reclamație la ITM. E dreptul tău. Poți merge direct la sediul ITM din județul tău sau poți trimite online o sesizare pe site-ul oficial: www.inspectiamuncii.ro. Trebuie să spui ce s-a întâmplat: că ai lucrat fără contract valabil, că ai fost presată psihologic, umilită, ți s-a impus să închizi site-urile deși mai aveai de muncă, și că ți s-a cerut să semnezi încetarea colaborării fără explicații. Mai important, zic eu, e sa strangi dovezi, mesaje, poze, orice, și cere ca identitatea ta să fie păstrată confidențial. E 100% legal și nimeni n-are voie să te amenințe sau să te hărțuiască. Dacă studio-ul a lucrat cu tine fără contract înregistrat în Revisal, au încălcat legea. ITM o să le facă control și, dacă se confirmă, pot primi amenzi serioase. Mult succes, Lori.