|

Buna ziua!

Vreau sa dau la Academia de Politie si am o mica intrebare:

As putea invata toata gramatica limbii romane pana in iulie cand se da examenul? As avea vreo sansa? Am si o problema totodata..nu stau foarte bine financiar si deja am 3 meditatii pe saptamana...nu cred ca parintii mei ar putea sa ma sustina inca odata ..si imi este destul de greu sa invat singur.Sunt cateva lucruri pe care nu le inteleg(bine...acum nici nu am stat sa invat intensiv)

4 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Sigur ca o poti invata, mai ales ca nu cred ca este chiar toata. Uita-te pe site-ul oficial, la Admiterea 2017 si acolo iti arata ce trebuie sa inveti la toate materiile de examen.

| explică (pentru Ioandelasal):

Am vazut programa de pe site..nu este chiar usor sa zic in mare parte.Mai am si o problema ca nu stiu cum sa invat(cum sa incep, cu ce sa incep, ce sa punctez etc. era perfect un profesor care sa ma ajute dar na...o noua ''provocare'' pentru mine laughing

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
3 răspunsuri:
| a răspuns:

Buna ziua,
Daca incepi acum si mentii un program zilnic constant, te tii de treaba si acorzi atentie in fiecare zi pregatirii, ai toate sansele sa reusesti.

Pe www.academiadepolitie.com poti accesa Programul National de Pregatire Intensiva pentru Examenul de Admitere la Academia de Politie, unde vei putea accesa intreg materialul didactic necesar, structurat pentru un studiu intensiv, vei putea simula online Examenul de Admitere pentru a te familiariza cu formatul materiei, si te vei bucura de o serie de module educationale care te vor ajuta sa inveti cat mai eficient, la toate materiile.

Iata cateva link-uri care te vor ajuta in pregatirea ta.
http://www.academiadepolitie.com/academia-de-politie.html
http://www.academiadepolitie.com/simulare-examene.html
http://www.academiadepolitie.com/pregatire-admitere.html

Iti uram mult succes!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru AdmitereAcademiaDePolitie):

Va multumesc pentru informatiile acordate!
Stima si respect!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează