|

Ce parere aveti despre meseria de asistent medical generalist cu studii superioare(facultate)? Funda pentru cel mai sincer raspuns!

2 Raportează Evaluează
2 răspunsuri:
| a răspuns:

O parere buna avand in vedere ca si eu vreau sa lucrez tot in cadrul sanitar nu pot avea decat pareri pro.
Dupa mine asistenta medicala este mana dreapta a medicului, fara de care el nu s-ar putea descurca.Alaturi de celelalte cadre medicale asistenta medicala merita respectul atat a pacientilor(adica a oamenilor obisnuiti) cat si a colegilor(fie ca sunt ei superiori sau de acelasi nivel)pentru ca pacientul de cand intra in spital sau in policlinica(depinde unde vei lucra-sfatul meu e sa te duci la spital)pacientii sunt sub supravegherea asistentei,ea este cea care(alaturi de medic) este cea mai apropiata de pacienti,le stie tot istoricul,ii incurajeaza,le da sfaturi,le poate explica diferite proceduri medicale.
Dupa parerea mea respectul si increderea oferita de ceilalti asistentei medicale(si a celorlalte cadre medicale superioare)sunt cele mai mari privilegii pe care le poate avea o asistenta(gandeste-te ce bine te-ai simti daca un om ar avea incredere deplina in tine,ce spui tu sau medicul este lege pentru el),dar care cer si aptitudini pe masura cum ar fi: bunatatea,intelegerea, rabdarea, tactul, compasiunea si daruirea fata de meserie.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Pai eu am o parere buna.si eu vreau sa ma fac doctor chirurg generalist mai intai dupa o sa vreau sa operez pe trup de ex:inima.chatterbox dar iti zic ca mai bine sa te faci doctorita daca nu poti sa te faci asistenta.baftawinking

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează