| Callon3387 a întrebat:

Daca eu vreau la medicina si am realizat ca eu si chimia mergem aproape paralel, dar totodata iubesc biologia si simt ca o inteleg destul de bine, ar trebui sa dau la medicina?( am auzit ca nu se face asa multa chimie acolo.)

9 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

In cazul acesta nu ar trebui sa mergi la medicina, fiindca in facultate vei avea de studiat multa, foarte multa chimie si reactii chimice care se intampla in corpul uman, invatand formule chimice, mase etc.
Mergi la o facultate de educatie fizica si sport, sau la una de kinetoterapie, etc.

| angel6lust a răspuns:

Încearcă la facultatea de Balneofizioterapie din cadrul UMF.

| Callon3387 explică (pentru angel6lust):

Nu mă pasionează facultatea de moașe sau ce e … dar mersi de răspuns

| angel6lust a răspuns (pentru Callon3387):

Nu-i bai, dar eu nu ți-am sugerat să dai la facultatea de moașe, ci la BFKT happy

| Callon3387 explică (pentru angel6lust):

Care e diferenta?

| angel6lust a răspuns (pentru Callon3387):

Păi cu facultatea de moașe devii moașă.

| HUAWEHUAWE a răspuns:

Eu zic sa nu mergi dupa pasiuni daca te descurci in altceva mai bine. Pastreaza biologia o pasiune si nu o lasa si continua cu chimia. DOAR daca dupa ce verifici faptul ca exista diferenta de pricepere intre cele 2. Ai Instagram sa discutam mai multe?

| Callon3387 explică (pentru HUAWEHUAWE):

Da, nu știu, cred că o să încerc să învăț cat se poate de bine chimia

| Expionut12 a răspuns:

Nu-s adult, dar cred ca nu îți trebuie chimie, dacă vrei sa te faci medic de familie, sau profesor, pentru mai multe variante consulta un adult,? nu uita ce îți place,