|

De ce farmacia nu mai e căutată, deși pe internet am văzut destul de multe anunturi în care se caută farmacist?

Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Din intrebarile astea am inteles ca ai vrea sa dai la o facultate de genul, dar iti e teama ca nu mai este cautata si nu o sa gasesti loc de munca?

Nu este vorba ca nu mai este cautata, este cautata de cine vrea, insa nu se mai ofera asa multi bani pentru farmacisti, cam asta este ideea. Evident ca se cauta posturi, daca mergi pe un bulevard o sa vezi ca sunt vreo 6 farmacii una langa alta, si fiecare cauta personal, pentru ca nu este o treaba chiar asa usoara, este putin stresant si de cele mai multe ori nu se ofera foarte multi bani.

Dar o sa iti raspund acum la alta intrebare, pe care nu ai pus-o, dar poate te ajuta mai mult decat aceasta intrebare happy

Tinteste mereu unde este mai greu, asa ai de unde sa cobori. Nu trebuie sa tintesti numai spre o profesie, nu o sa ramai mereu cu profesia, important este sa faci bani, nu conteaza cum. Cu banii poti sa faci dupa ce vrei, chiar daca nu in acelasi domeniu, poti sa iti indrepti pasiunea spre altceva. Fii atenta la oportunitati. Si nu trebuie sa ramai mereu pe acelasi domeniu, trebuie sa te dezvolti mereu. Poti sa fii o farmacista grozava, un medic grozav si poti in acelasi timp sa lucrezi in Photoshop mai bine decat oricine altcineva (acesta este un exemplu).

Succes!

3 răspunsuri:
| a răspuns:

Pai dupa cum vezi piata este deja suprasaturata.
Am cate 4 farmacii pe sectoare de cartiere.
Ies anual undeva la 300 de farmacisti anual in Constanta doar.
Sa spunem ca 1000 in toata tara, salariul este meh iar programul te obliga sa te muci cu sacul de dormit acolo la job.

| a răspuns:

Uita-te la data la care a fost pus anuntu, e posibil sa se fi refulat deja