| MountainRiver a întrebat:

Hei, TPU, dacă încă mă gândesc la ideea mea de ONG și nu pare prea greu de deschis asociația (chatGPT chiar ușurându-mi munca pe direcția asta happy
însă lipsa de spațiu este încă problema, mă tot gândeam la niște variante ajutătoare, însă înainte de a face lucrul acesta aș dori să mă consult și cu voi și aș dori să aflu și părerea voastră (în ideea că-mi fac curaj în cele din urmă sau nu și în funcție de ceea ce-mi spuneți și voi).

Cum eu nu dispun de un spațiu al meu, mă gândeam cum ar fi să cer ajutorul bisericii, deci asta ar însemna să merg la toate bisericile din orașul meu, poate chiar din județ și să cer acolo, o sală sau un loc în care să facem acest lucru, zic eu și elevii care au nevoie de ajutor sau de ce nu chiar și adulți care vor să reînvețe sau reia studiile, căci pe direcția asta vreau să-mi înființez ONG-ul.
Și în afară de Biserică, m-am mai gândit și la școlile de stat de aici, de la mine din județ, însă nu știu dacă ar fi deschiși la așa ceva. Și chiar la centrele de plasament sau asociația de asistență socială.

Deci credeți că aceste instituții, enumerate de mine aici, ar avea deschidere către așa ceva?
Dacă nu, ce mă sfătuiți legat de spațiul pentru ONG? Unde în altă parte aș găsi acest sprijin pentru un spațiu, în care să nu plătesc nici chirie, dar să ofere o minimă parcelă pentru amenajarea unui spațiu dedicat acestor activități educative? Ori și la acele instituții dacă cer un loc, tot va trebui să plătesc chirie?
Ideea este că eu aș fi vrut un spațiu în care să nu plătesc chirie, că așa, pot mai bine să închiriez o garsonieră sau un apartament și aia e. Doar că eu nici nu aș câștiga bani din ONG, dar încă tot eu aș mai scoate bani din buzunarul personal pentru chirie. Ideea e că, nu vreau totuși să pierd bani ci doar să-mi ofer ajutorul și evident totul să fie legal și la vedere, dar nu pierzând eu bani.
Deci ce șanse am ca în secolul 21 să mai găsesc astfel de locuri gratuite, pentru înființarea unui ONG?

5 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Am tinut si eu cursuri in sali folosite si de alte institutii, iar eu am suportat cheltuielile de intretinere.
Intereseaza-te la biserici, alte ong-ri, case de cultura, etc., care au sali libere in anumite ore, care-ti convin.

| doctorandus a răspuns:

Nu te baza pe ChatGPT. Orice debiteaza trebuie verificat din surse de incredere, n-ai nicio siguranta ca spune ceva adevarat.

| doctorandus a răspuns (pentru doctorandus):

Iar analizand ce spune ChatGPT ai sa observi ca da citate si mentioneaza surse care nu exista in realitate.

| doctorandus a răspuns (pentru doctorandus):

De ex. poate mentiona articole de lege care nu exista si formulare care nu exista.

| MountainRiver explică (pentru doctorandus):

Păi, da, săracul, e și el încă la început de drum, acum învață și crește, dar presimt că în 10 ani, mister ChatGPT, va fi peste nivelul elevilor mei. happy ChatGPT și AI-ul se adaptează din mers la ciclul vieții, deci în 10 ani, o să vedeți un alt ChatGPT.
Acum eu nu am spus că iau de bună, tot ce spune ChatGPT, dar punându-i acea întrebare și răspunzându-mi cu interes, m-a făcut din nou să-mi dea speranțe și să visez în continuare la visul meu. Acela în care pot face și bine societății, devin și filantroapă, dar și faimoasă, dar cel mai important las ceva umanității și societății pentru posteritate.
Că de fapt, cam ăsta e visul meu. Să devin, dacă vrei, un Hitler în versiune feminină și pozitivă clar. happy Consemnat pe vecie în cărțile de istorie și lăsând ceva după mine, dar dacă se poate ceva mai bun, nu cum a făcut Hitler. happy