Am tinut si eu cursuri in sali folosite si de alte institutii, iar eu am suportat cheltuielile de intretinere.
Intereseaza-te la biserici, alte ong-ri, case de cultura, etc., care au sali libere in anumite ore, care-ti convin.
Nu te baza pe ChatGPT. Orice debiteaza trebuie verificat din surse de incredere, n-ai nicio siguranta ca spune ceva adevarat.
Iar analizand ce spune ChatGPT ai sa observi ca da citate si mentioneaza surse care nu exista in realitate.
De ex. poate mentiona articole de lege care nu exista si formulare care nu exista.
Păi, da, săracul, e și el încă la început de drum, acum învață și crește, dar presimt că în 10 ani, mister ChatGPT, va fi peste nivelul elevilor mei. ChatGPT și AI-ul se adaptează din mers la ciclul vieții, deci în 10 ani, o să vedeți un alt ChatGPT.
Acum eu nu am spus că iau de bună, tot ce spune ChatGPT, dar punându-i acea întrebare și răspunzându-mi cu interes, m-a făcut din nou să-mi dea speranțe și să visez în continuare la visul meu. Acela în care pot face și bine societății, devin și filantroapă, dar și faimoasă, dar cel mai important las ceva umanității și societății pentru posteritate.
Că de fapt, cam ăsta e visul meu. Să devin, dacă vrei, un Hitler în versiune feminină și pozitivă clar. Consemnat pe vecie în cărțile de istorie și lăsând ceva după mine, dar dacă se poate ceva mai bun, nu cum a făcut Hitler.