|

M-ar interesa niste informatii despre informatii despre facultatea de psihologie si despre oportunitatile de angajare(ma intereseaza la specializarea psihologie, psihoterapie).Cum vi se pare facultatea? cat de greu este sa te angajezi dupa? cam ce salarii au psihologii? este solicitanta profesia de psiholog?

As vrea sa imi raspunda doar cei care sunt la facultatea de psihologie sau care au terminat-o sau care chiar stiu despre ce vorbesc.Ar fi bine daca ar fi cineva de la UAIC aici.

1 Raportează Evaluează
Răspuns Apreciat de Editori
| a răspuns:

Facultatea a fost frumoasa, greuta la partea de neuropsihologie, frumoasa la partea de psihologie cognitiva. Meseria este solicitanta, depinde pe ce te axezi. In timpul facultatii am facut si modulul pedagogic (ceea ce ma ajuta in prezent). Acum pot sa spun ca e o meserie frumoasa, lucrez pe partea de psihologie clinica si comunicare. Ce am invatat cu timpul a fost detasarea. La inceput a fost greu sa las la munca ce a fost greu sa ma detasez, acum si munca e mai lejera. Ca salariu nu pot sa-ti spun exact pentru ca sunt plecata din tara de ceva timp si pentru ca fac de la terapie de grup, clinica, comunicare. Dupa facultate am gasit de munca prin profesorul meu formator iar din cate am observat, alti colegi de asemenea.
Pot sa spun ca important este sa ai o dezvoltare continua, sa te informezi mereu.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează