| mihaibaros69 a întrebat:

Salut, am 10 clase, anul asta in a11a am ramas repetent pentru a 3a oara deoarece am fost plecat in afara si nu m-am putut tine de scoala profesionala, exista vreun fel de facultati fara frecventa? Sau daca as putea sa ma inscriu la vreun liceu fara frecventa, sa dau bacul si eventual sa ma inscriu la o facultate? Este foarte important pentru mine, va multumesc frumos pentru raspunsurihappy

5 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Daca era important pentru tine te-ai fi tinut de scoala atunci cand trebuia.
La facultate nu te poti inscrie pentru ca ai ramas repetent si nu ai liceul cu bacalaureat.
Iar licee fara frecventa nu exista.
Rezolva situatia scolara actuala si poti apoi urma cursuri serale la liceu.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Te chinui de 3 ani sa faci liceu chiar vrei sa te complici cu facultatea?

Și da exista facultate la distanță sau fara frecventa

| anonimg a răspuns:

Poți să renunți la școala profesională și să faci liceul la seral. Numai după ce ai făcut liceul poți să dai bacalaureatul. Și numai după ce ai luat bacalaureatul poți să mergi la o facultate.
Fără bac nu poți să mergi la facultate. (Există și facultăți fără frecvență; dar obligatoriu îți trebuie diploma de bacalaureat).

| Fatamuntilor a răspuns:

Tu nute-ai putut tine de scoala, si vrei la facultate?
nu merge asa treaba.Dar exista alte variante. Termini liceul la seral, dar atentie faci un an in plus dai bacul, apoi facultate.Intre timp poate iti gasesti si de munca pentru cateva ore, deoare la seral mergi seara, majolitatea de acolo si muncesc.

| gabicoo a răspuns:

Da. Facultatea de dansuri și bune maniere Galați.