Heei! subsemnatul (numele unui parinte) in calitate de parinte a elevei (numele tau) doresc sa motivati absentele din data de (data) din motive. (personale, medicale etc) :*
Domnule director, subsemnatul(numele unui parinte) cere invoirea absentului elevei (numele tau) de pe data de ...pe motivul... semnatura
Buna! lasa absentele si nu mai chiuli de la scoala si pune mana pe carte.glumesc. normal ea trebuie facuta de unul dintre parinti. suna cam asa:
Subsemnatul...(numele parintelui), in calitate de parinte al elevului...(numele tau), va rog a-i motiva absentele facute in ziua/zilele (care ai lipsit), absentand din motive personale. Va multumesc! funda?
Domnule Diriginte,
Subsemnatul/subsemnata.parintele elevului/elevei. din clasa a...-a..., Liceul din******, sectorul******, va rog sa motivati absentele fiului meu/fiicei mele din ziua de ******, luna****** anul scolar 2011/2012, cand a fost retinut/retinuta de mine din motive personale.
Am luat la cunostinta de faptul ca, pana la aceasta data, fiul/fiica mea are, pe acest semestru un numar de****** absente nemotivate.
Cunosc prevederile Regulamentului Intern legate de sanctiunile acordate elevilor care absenteaza nemotivat de la ore si de obligativitatea prezentarii scutirilor in termen de cel mult 7 zile de la revenirea elevului/elevei la cursuri.
Data:************
Parinte,
Cam asa arata cererea mea de motivare. Acum o adaptezi si tu dupa cum ai nevoie.