| MihaiG9192 a întrebat:

Salut tuturor! Va rog sa va dați și voi cu părerea.
Am aplicat pentru un loc de muncă, am fost la interviu și toată lumea a părut bucuroasă de prezența mea.
Toate ca toate, am semnat un precontract cu salariu și toate detaliile iar apoi am mers la medicina muncii, am finalizat cu actele de angajare și urma sa semnez contractul propriu de muncă.
Am sunat la firmă și i-am informat despre asta, mi-au spus ca mă vor suna ei chiar vinerea din săptămâna respectivă (acum 1 luna deja trecută) și nu au mai sunat și nici nu au mai răspuns deloc! Practic au dispărut.

Voi ce credeți că se întâmplă? Ma gândesc că poate s-au răzgândit in legătură cu angajarea mea, dar pentru o firmă serioasă acest lucru se anunță politicos, nu lăsăm oamenii în ceață.
Am mai încercat să sun o dată la 3-4 zile...ma gândesc sa merg fizic la ei? Nu am nimic de pierdut chiar daca insist puțin, corect? Nu sunt eu mai neserios decât au fost ei prin gestul lor.

5 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

„am fost la interviu și toată lumea a părut bucuroasă de prezența mea."
Te-au primit si cu flori?
Se pare ca firma este cam neserioasa.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Întrebarea e, ai mai vrea sa lucrezi la ei fiind atât de neserioși?

| GabiDumitrescu a răspuns:

Pai ia si suna. Posibil ca prin prisma ultimelor mizerii fiscale anuntate sa fi renuntat la ideea de a te angaja, dar chiar si asa lipsa lor de comunicare nu are scuze.

| 19flo79 a răspuns:

E ciudat acel precontract. Practic le-ai dat toate datele tale inclusiv contul de salar (bănuiesc).

Cred că sfatul unui jurist ar fi necesar...