| FuckOffM8 a întrebat:

Salutare. Am aproape 20 de ani si as fi interesat sa plec in afara sa muncesc si eventual sa ma si stabilesc acolo.Nu conteaza in ce tara, poate fi Germania,Olanda,Belgia,Anglia, etc, oriunde este mai bine ca la noi.Problema e ca nu prea stiu cum sa procedez, imi puteti da niste sfaturi sau vreaun site de incredere cu locuri de munca in afara?

5 răspunsuri:
| Basti98 a răspuns:

Pai site-uri de incedere nu prea gasesti, eventual ingrijit de varstnici!
Dar find tanar nu cred ca vrei acest lucru!
Eu te sfatuiesc sa incerci aici in tara sa iti strangi niste bani dupa ce tu crezi ca ti-ai strans destui bani pentru a trai in Germania o luna pana iti gasesti o chirie un loc de munca etc. da poti pleca dar problema e ca limba engleza care e cea mai vorbita limba sa cunosti la nivel de comunicare!

| cosssmyn a răspuns:

Fa scoala nu iti rupe oasele prin strainatate, termina o scoala de asistent medical ori ceva de genu sau o post liceala iar mai apoi cauta de munca in afara tarii

| Donsavas a răspuns:

Invata o meserie foarte bine. scoate-ti o calificare.

| lonewulf a răspuns:

In Aglia iti spun din start, fiindca am fost acolo: Fara 2000 de lire pe luna, esti pielea p****. Zero barat. La masina nici sa nu te gandesti, desi vei avea nevoie sa ajungi acolo la munca. Costa asigurarea la varsta ta un minim 300-400 de lire/luna! Benzina+mancare+telefon+net alte 250 de lire. Chiria iarasi f scumpa 4-500 de lire o camera intr-o casa cu mai multi. De munca...cam zilier si cum apuci. Ei nu sunt obligati sa iti dea de munca. Mai de parte cum te descurci nu-i intereseaza. Mai mult de 1200 de lire la carca nu castigi. Daca la sfarsitul lunii ramai cu 200 de lire e bine, asta muncind si Sambata si Duminica si cand au ei chef -de noapte, de zi.Nu conteaza! Afara e bine daca ai masa+cazare asigurata la inceput. Si dupa sa te apuci de facultate la ei. Altfel nu faci nimic.