|

Voi ce ati face in locul meu?Sa zicem ca intrati acum in anul 3 de facultate, iar orasul vostru mic nu are cine stie ce oportunitati de job in domeniu.Dupa acest ultim an, vreti sa dati la master in Cluj, unde o sa faceti practica serioasa in domeniu, dar pana atunci ati vrea sa munciti.Daca alegeti sa munciti, o faceti pentru experienta si bani, deci nu ceva relevant pentru cariera.In acelasi timp vreti sa aveti o licenta buna, vreti sa faceti scoala de soferi, sa va luati un certifcat de limba asiatica iarna aceasta si aveti si alte proiecte personale (care necesita timp).V-ati angaja sau nu?Facultate, munca, scoala de soferi si certificat de limba, iar proiecte personale in putinul timp liber din vacante?Eu vreau sa muncesc, nu vreau sa ajung la 23 de ani fara experienta in munca (am, dar in bucatarie, din nou ceva irelevant pentru domeniul meu), si in acelasi timp ma gandesc daca are rost sa ma stresez in halul asta (parintii ma sustin, deci bani am, doar ca ma simt eu prost sa nu muncesc, fac ceva bani din proiectele personale, dar nu o suma din care as putea trai daca m-as muta).

6 Raportează Evaluează
6 răspunsuri:
| a răspuns:

Hello.In anul 3 de facultate,e cam aiurea sa și muncești,dar dacă îți dorești să muncești cu adevărat o poți face și te poți lupta pe toate planurile ca să fie bine, eventual îți poți lua cursurile de la colegi, te prezinți la ore mereu când ai timp, înveți.E bine că vrei să muncești, de pe acum, deși vei avea timp toată viața.Succes!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică:

Eu zic sa le iei ușor! Tu vrei sa le faci pe toate, amestecate, într-un timp fff scurt! Datorita epuizării ai șanse foarte mari sa nu finalizezi nimic bine!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Nu as munci pe timpul facultatii niciodata. Mai bine m-as implica in proiecte care au legatura cu domeniul meu, si m-as concentra pe invatat decat sa le fac pe toate cu jumatate de masura

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Ai timp toata viata sa muncesti.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Gandesti matur, sunt sigur ca gasesti solutia potrivita, dar daca faci masterul in Cluj, cauta job acolo, nu ai ce face .....intrun oras mic, iti spun ca am fost in aceiasi situatie cu fiul meu, care a terminat la UTC ...chit ca a plecat din Cluj, la mai bine.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Ai putea sa incerci un part time daca ai nevoie de ceva bani.Probabil cateva ore pe zi sau 2-3 zile pe saptamana.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează