| minodora01051969 a întrebat:

A folost cineva pistolul de vopsit Paint bullet? Ma intereseaza daca este cum spun in reclama, in sensul ca nu face murdarie (stropeste) si din punctul de vedere al eficientei. Merita sa investesti o suma destul de mare pentru asa ceva?

Răspuns Câştigător
| LIN2010 a răspuns:

Oricum,tot o reclama este iar cand este prea agresiva incepe sa-mi dea de gandit.Deci tot un pistol de vopsire este (dein categoria hoby),nu pre stralucit, stropeste mult si nicidecum nu este mai economic decat clasica pensula, in schimb gasesti la preturi mai mici asemenea scule(Lidl, Metro, Baumax...)si de calitate superioara.Respecte

7 răspunsuri:
| viotedy a răspuns:

Nu se merita.de altfel ca toate chinezariile...

| sparky34 a răspuns:

Nu cumpara paint bullet deoarece vopsea nu prinde bine cand dai cu pistolul.Foloseste o pensula.

| Alessandraa24 a răspuns:

Acopera foarte bine dar face o mizerie de nedescris...deci nu poti zugravii cu el si cu mobila in casa asa cum arata. Face multa mizerie deoarece stropeste, in rest este bun! happy

| victorluci a răspuns:

Eu personal il detin curiozitatea m a impins sa l cumpar da isi face treaba daca stii sa lucrezi cu el eu ma refer la dar cu var nu folosesti vopsea lavabila ci lavabil simplu innesweiss merge meserie am facut curatenie in toata casa dar intai de var aplica amorsa cu o bidinea lasa sa se usuce amorsa timp de 24h apoi prepari varul il diluezi incat sa nu fie nici prea gros(diuze sesibile se infunda) si nici prea subtire(se imprastie lasa dare) il faci potrivit si merge de minune, e un pic zgomotos pui o masca la gura si la treaba...succese.Se merita

| Balmus_Gabriel_Ciprian_1985 a răspuns:

Am si eu o intrebare legat de paint bullet, fratilor baraie de imi pocnesc urechile, se aude pana in strada de la etajul 1, este normal sa faca asa, daca nu sa il duc la reparat, oricum parerea mea este ca nu isi merita banii!

| victorluci a răspuns (pentru Balmus_Gabriel_Ciprian_1985):

Nu trebuie sa faca in halul ala zgomot (e putin zgomotos) dar sfatul meu du-te urgent la garantie cu el, nu te apuca sa umbli tu sa l ungi sau alte chestii ca pierzi garantia e pacat de bani si vezi acolo ce poti rezolva.

| Florin_Chioseaua_1971 a răspuns:

Eu am luat unul de la bricostore, la fel ca paint plus.
Am zugravit o cameră cu el, și după o lună am vrut sa il mai folosesc ai nu mai funcționează.
După prima utilizare l am spălat conform instrucțiunilor.
Îți faci treaba cu el mult mai repede decât cu un trafalet s au cu o bidinea.
Mizerie nu face, așa cum scriu unii pe aici.