Este infundat filtrul acela de pe baterie, desurubeaza l cu o cheie specială de 12 de 10 vezi tu care merge, si curata l are piatră calcar, si după pune l la loc, si o sa ai o presiune mare la apă, sau schimbă l acel filtru cu unul nou, găsesti la piată sau la magazine de profil instalatii, nu costă m ai mult de 2, 3 lei. Succes, esti fată? Ce virstă ai?
Multumesc mult. Da, sunt fata si stau cu chirie.Am venit din vacanta si am vazut ca nu merge apa. posibil s-o fi oprit-o pentru ca a picat la vecinu'de jos putina apa si cred ca proprietarii au vorbit s-o opreasca. A mai incercat tatal meu, dar nimic..nu merge.
Nu crezi ca am un motiv pentru care am pus-o aici? Eu zic sa taci daca tot nu vrei sa ma ajuti..multumesc!
Ba, bineînțeles, are legătură cu Dragoste&Sex, de aia ți-am răspuns astfel.
Și apa caldă, și cea rece?
Dacă da - posibil să ai robineții principali închiși.
Dacă nu, probabil că ai nisip la filtrul de intrare din contorul de apă rece - trebuie demontat și curățat. Pentru că se rupe sigiliul, ai nevoie de un instalator autorizat care să pună un nou sigiliu.
Oricum, dacă nu e de la robineți, cheamă un instalator, altfel o să te coste mai mult!
DraganLukas întreabă:
9PM întreabă: