| Ovidiu_Dutu_1993 a întrebat:

Am 8 porci din rasa marele alb, ii am de 5 luni 2 luni au fost la un prieten tinuti pentru ca nu am avut loc, au crescut frumos pana cand am observat ca nu le mai dadea de mancare si ei nu mai cresteau, i-am adus la mine acasa si acum au 5 luni + alea 8 saptamani cand i-am cumparat, au o greutate de 45-55 kg de 3 luni sunt iar la mine sunt sanse sa mai creasca sau vor ramane mici dat fiind faptul ca au 5 luni? si numai 45 kg, mananca doar laturi si au posta de mancare foarte buna, sunt sanse pe pasti sa reusisesc sa ii fac peste 100 kg?

7 răspunsuri:
| mdaria a răspuns:

Da, au sanse sa creasca. Din ce am observat leplace mult sa stea si pe afara sa mai caute una alta. La ai nostri le dadeam si graunte - sau amestec de cereale.

| Ovidiu_Dutu_1993 explică (pentru mdaria):

Si eu le dau tarate, porumb bob si cartofi, pofta de mancare au, de abia intru sa le dau laturile au pofta de mancare, i-as tine pana de pasti ca am 1 tona de porumb si de saptama viitoare vreau sa le dau pisat numai uscat sa manance am auzit ca se fac mai bine

| mdaria a răspuns (pentru Ovidiu_Dutu_1993):

Da, se fac bin, dar au nevoie si de laturi - au nevoie si de lichide.

| Ovidiu_Dutu_1993 explică (pentru mdaria):

Http://s18.postimg.o...wp/DSCN1095.jpg
http://s23.postimg.o...bf/DSCN1093.jpg
mie mi se par mici, sau poate ca ii vad in fiecare zi nu oberv ca iau in greutate, ii trec pe uscat pentru ca de pasti vreau sa ajunge peste 100kg toti, cel mare are deja aproximativ 60

| 1mihai3 a răspuns:

Gandeste-te ca un porc cam creste intr-o luna 10% din greutatea lui (bineinteles daca este crescut bine ) daca acum are 50 luna viitoare 55 si asa. Bafta.

| Ovidiu_Dutu_1993 explică (pentru 1mihai3):

Mersi,ai si tu porci? lasa un mesaj ca sa mai vorbim

| 1mihai3 a răspuns (pentru Ovidiu_Dutu_1993):

Nu am voie mesaje ca sunt junior dar poti sa iti las skype mihaimihai.99