anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am in "gazda" un soricel incredibil de frumos, e atat de mic ^[oo]^;--------;, as vrea sa-l dau afara pentru ca nu isi plateste chiria la timp si pe deasupra imi mananca sapunul cu miros de fructe de padure, pe cel de la zara cu miros de iasomie si pe cel de ciocolata.stiti cumva vreo metoda de "exterminare"(vai ce cruda sunt)dar sa nu fie invaziva?! pentru ca nu vreau sa omor pisoii.

Răspuns Câştigător
| maria a răspuns:

Cred ca esti o gazda minunata si poti scrie povesti pentru copii despre soricelul inteligent, vesel si extrem de igienic, tinand cont la cat sapun a mancat, si mai ales aromat si ecologic. Daca vrei sa iti iei ramas bun de la el, definitiv, iei de la niste prieteni pentru o vreme o pisica, sau de la magazinele specializate cu hrana de animale seminte speciale care il adorm sau il ucid, depinde de cantitate si continut. Iar pisorii trebuie sa ii muti pentru o vreme in alta parte a casei iar sapunul sa il muti si sa il tii sub cheiehappy. Succes.

33 răspunsuri:
| okei a răspuns:

Dai un capac straight face
Sau i-ati o duzina de sapunuri de fructe de padure, bagale intr-o cutie inclinata, si cand intra soricelul o sa cada cutia normal si nu o sa mai poata iesi SAU cheama-l pe Batman big grin xD

| marie a răspuns:

Ascundeti iubire sapunurile si dca nu mai are ce manca o tuleste, eu am vrut sa scap de o pisica cre nu imi apartinea, nu i-am dat de mancare, a vazut ca nu mai are si a sterso. Du sapunurile la o prietena si daca nu pleaca sfatul lui Diav0la e ft bun:X...

| w1zz a răspuns:

Daca te supara asa de tare dal afara dar daca e asa de mic nu ttrebuie pentru ca nu are minte happy

| karamea a răspuns:

Eu cred ca ar trebui sa ii scrii un biletel si sa-i spui k te-ai prins k este un soricel inteligent, dar sa nu se puna cu tine, iat daca ai spus ca nu-i place plae sapunul de iasomie inseamna k nu-i place nici mirosu'.asa ca i-ati un odorizant de camera cu parfum de iasomie... poate asa isi face bagajul si se cara.