Cred ca esti o gazda minunata si poti scrie povesti pentru copii despre soricelul inteligent, vesel si extrem de igienic, tinand cont la cat sapun a mancat, si mai ales aromat si ecologic. Daca vrei sa iti iei ramas bun de la el, definitiv, iei de la niste prieteni pentru o vreme o pisica, sau de la magazinele specializate cu hrana de animale seminte speciale care il adorm sau il ucid, depinde de cantitate si continut. Iar pisorii trebuie sa ii muti pentru o vreme in alta parte a casei iar sapunul sa il muti si sa il tii sub cheie. Succes.
Dai un capac
Sau i-ati o duzina de sapunuri de fructe de padure, bagale intr-o cutie inclinata, si cand intra soricelul o sa cada cutia normal si nu o sa mai poata iesi SAU cheama-l pe Batman xD
Ascundeti iubire sapunurile si dca nu mai are ce manca o tuleste, eu am vrut sa scap de o pisica cre nu imi apartinea, nu i-am dat de mancare, a vazut ca nu mai are si a sterso. Du sapunurile la o prietena si daca nu pleaca sfatul lui Diav0la e ft bun:X...
Daca te supara asa de tare dal afara dar daca e asa de mic nu ttrebuie pentru ca nu are minte
Eu cred ca ar trebui sa ii scrii un biletel si sa-i spui k te-ai prins k este un soricel inteligent, dar sa nu se puna cu tine, iat daca ai spus ca nu-i place plae sapunul de iasomie inseamna k nu-i place nici mirosu'.asa ca i-ati un odorizant de camera cu parfum de iasomie... poate asa isi face bagajul si se cara.