| petrevlad a întrebat:

Am un mic bar la mine in apartament - momentan, e gol, e doar contruit ca sa arate a bar, dar nu-i  echipat cu nimic. Cam cu ce bauturi imi recomandati sa il  stochez?

14 răspunsuri:
leonardk
| leonardk a răspuns:

In functie de buzunar: johny walker, cinzano, gin tonic, bitter, lista poate fi lunga.

auran
| auran a răspuns:

In general este bine sa ai din toate, vin, bere, vermut, whiski, votca, gin, lichior - fiecare prefera altceva

| dicarmencitta1957 a răspuns:

Cu ce te tine buzunarul, dar daca ai, ar fi indicat sa ai din fiecare cate ceva si o sticla de vin buna, n u ar strica.Eu daca as avea bar mi-as lua lichior din toate fructele.Sa nu iti lipseasca Amaretto(este pentru stomac) si lichior de menta. Cel de menta este un deliciu.

mlm
| mlm a răspuns:

Cu bauturi care mai de care mai dichisite si nu uita sa nu lipseasca din barul tau un vin vechi bun.

pupimik
| pupimik a răspuns:

Daca nimeni nu ti-a recomandat...iti spun eu ca Absolut e un must have in barul fiecaruia.
Incearca sa cumperi din fiecare tara de unde mergi.bautura traditionala.Sa vezi atunci ce plin iti va fi barul.
Adaug la listele celorlalti Ouzo, Tequila si Absint big grin

kittyalexandra
| kittyalexandra a răspuns:

Eu as "stoca" in el gin... hm... angelli... si curacao (ceva lichior albastru)... mie mi-a placut foarte mult cocktail-ul "blue lagoon"... Si mi-ar place sa-l prepar acasa... Drept urmare as lua gin si curacao... suc, lamaie etc nu se pun... Fiecare cu ale lui...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pei depinde si ce beau prietenii tai de obicei si ce bei si tu...ca degeaba il burdusesti cu vodka daca nu bea nimeni.
Vin alb, rosu, lichior, whisky, gin, bauturi pentru cocktail (rom, vodca, suc de portocale, de fructe etc), tequila, bere, pahare speciale, fructe speciale, umbrelute, gheata la frigider. happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bauturi facute in casa.sunt retete de coniac, bitter, lichioruri fine cu, menta, grefe, fructe, cu plante medicinale, pelin, si altele.sunt sigure, si sanatoase baute moderat.eu asa fac.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pune o poza cu barul tau ca ma intereseaza si pe mine sa fac unul acasa

| ioanaa a răspuns:

In functie de preferintele tale si a invitatilor tai. Vin, gin, lichior, o sampanie, un whisky ceva. Ce iti place tie happy

| vio a răspuns:

De toate pentru toti...hee hee

| silverfaith a răspuns:

Vinuri, wisky, gin bere, bere, si inca putina bere, 2, 3 sucuri, pahare, si gheata big grin

| crookedsight a răspuns:

Bere multă şi ieftină big grin

| trifsandu a răspuns:

Uite eu iti zic ca sa pui diferite bauturi chiar daca nu e mult in sticla important e sa ai mai multe feluri. Un vin vechi, dar si unul mai nou, whisky, ceva bere, (eu personal as pune si o sticla cu palinca traditionala dea noastra de maramures). Desigur ca ar trebui sa te gindesti cam ce le place prietenilor tai si tie si astfel sa faci o asezare in bar.