Daca vrei sa manaci castraveti de gradina, nu-i stropesti cu chimicale, ca nu mai sunt organici si in nici un caz cu chimicale concentrate, ca nu mai sunt sanatosi.
Oricum suntd eja uscati si poti sa-i smulgi si sa-ia runci la gunoi, pentru ca, nu se pot mana, fiind atat de contaminati cu chimicale.
In ziua de azi tot se stropeste, chiar si fiind la tara.
Dar nu a-ti inseles intrebarea, doar am vrut sa stiu daca ar putea fi aceasta o cauza a uscarii lor.
Bineinteles ca, orice chimicala pusa concetrat pe plante, nu doar arde frunza, ci toata planta, otravind-i fructul sau leguma in cazul tau. Iti imaginezi cat de nociv este acum castravetele?
In ziua de azi, doar daca esti inconstient iti pui pe ceva ce cresti in curte aceste chimicale.
La ce naiba le mai cultivi sa te omori singur, daca le poti cumpara de la magazin, la fel de nocive?
Frumusetea legumelor si fructelor crescute la tara, de catre taranii destepti, este ca folosesc ingrasaminte naturale, sa hraneasca plantele, nu chimicale.
anonim_4396 întreabă: