| andreeairimia a întrebat:

Am facut zilele astea o prostie si am "scapat" in masina printre hainele albe o pereche de sosete negre.Acum toate hainele mele arata imbacsite...cenusii.Nu stiu cum sa le scot fata.Pana acum am incercat doar cu 2 capsule de Ariel... dar nu s-a intamplat mai nimic.Multumesc celor care imi dau o solutie salvatoare.

5 răspunsuri:
| fabiola a răspuns:

Tine-le intr-o solutie cu clor sau venish cel putin 10min! Clateste-le cu putina apa si introdu-le la masina de spalat cu detergent omo.Nu pune balsam pentru ca s-ar putea sa le mai speli odata pe programul scurt! Dupa 2 spalari isi revin sigur!

| simf a răspuns:

Eu ti-as recomanda sa le lasi cu ariel pentru rufe albe (pulbere) macar o noapte la inmuiat, apoi sa le speli la 60 gr daca poti tot cu ariel pentru rufe albe. n-as opta pentru clor sau vanish.

| Fantoma_1807 a răspuns:

Mai intii inmoaiele cu apa cu detergent, mie una imi place foarte mult persilul, si dupa aceea mai spalale odata la masina cu detergent si vanish, isi vor reveni

| kqwjy a răspuns:

Hei.
Ştiu din proprie experienţă, văd că sunt albe. La mine,mama mi-a băgat un cardigan roz printre cele albe. şi a băgat clor.
S-a făcut mov-roz. După am pus-o să mi-o bage câteva ore in clor şi a ieşit un roz pal,foarte drăguţ.
Încearcă şi tu aşa, poate merge, sigur.
Sper că te-am ajutat şi baftă!

| Alle16_5493 a răspuns:

Incerca cu lapte