| stefania_3113 a întrebat:

Buna pe 25 Decembrie este ziua mea de nastere; Nu am nicio idee cum sa o fac sa fie perfecta pentru ca este prima zi de nastere la care vine cineva care eu mi-am dorit mult si vreau sa fie foarte frumoasa...Imi dati si mie niste idei va rog? mersi anticipat si fundita logikkiss

Răspuns Câştigător
| Dannyjj a răspuns:

Depinde pe cine inviti, presupun ca inviti prieteni, asa ca nu trebuie sa faci cine stie ce, ai nevoie de muzica, tort(sau prajituri), sucuri si desigur prietenii.
Oricum o sa fie o zi de nastere frumoasa mai ales ca ziua ta de nastere este de craciun.winking

5 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ziua ta este intr-o zi foarte importanta, asa ca vei avea parte de multi invitati(mai ales ca e craciunul), dar ca cei invitati sa nu uite de ziua ta si sa-si aduca aminte doar de craciun, ornamenteaza casa in rosu(material rosu din care sa imbraci vaze din carton si sa pui poze cu tine pe ele)eu impreuna cu familia mea impodobim casa mereu de sarbatori(mai ales de ziua mea)! cauta pe internet asa:"ornamente pentru craciun sau,"ornamente pentru zile festive"

| adytzu98 a răspuns:

Pai daca ai casa mare poti sa o faci in casa.stiu si eu una in pijamale cu filme muzica dans jocuri popcorn si alte chestii care iti plac tie...

| Deea1189 a răspuns:

Poti sa iti inviti prietenii si faci un gratar, niste prajituri si niste sucuri + muzica si o sa iasa totul perfect.

| alyp0p a răspuns:

Invita mai multe fete la tine si jucati adevar sau provocare fara refuz sau puteti sa va spuneti secrete...credema e super amuzant asa am facut si eu

| RUSUVALERIU a răspuns:

Du-te la restaurant