La acoperis se foloseste OSB nu masa lemnoasa
masa lemnoasa se calculeaza la copaci, cita masa lemnoasa au, nu la scinduri, sau cherestea.
Daca folosesti scinduri daca ai 200 mp, ai nevoie de 200 mp de scindura. Scindura o alegi tu cit de groasa, vezi cit are o scindura lungime si latime, faci in asa fel incat sa nu ai pierderi, deci vei avea nevoie sigur de peste 200 mp de scindura, poate 250 mp.
Daca pui OSB ca de aia este facut OSB pentru acoperis, pentru pereti pereti si chestii de genul asta, acolo nu prea ai pierderi si munca este mult mai usoara decat ai face cu scindura.
OSB este mai bun ca si scindurile pentru acoperis.
Cit ar costa scindurile? Cum am spus depinde cit de groase vrei sa le iei, de lemnul din care sunt facute, cit de finisate sunt si etc.
Depinde de unde le cumperi, asa ca primul lucru cauti magazinul sau depozitul, care le vinde.Acolo vezi ce pret are o scindura, dimensiuni si faci calcul, sau poti ruga pe cei de acolo si te ajuta ei, iti calculeaza ei cate scinduri ai nevoie.
Conteaza pe ce prinzi acele scinduri la ce distanta sunt, astfel ca scindurile sa vina exact, sa nu tai din ele.
La OSB placile alea sunt facute sa incapa exact intre leaturile de pe acoperis sau pereti, asta daca asezi acele leaturi asa cum trebuie la distantele stabilite de construnctori.
Suna ca o mare teorie, dar ca sa intelegi trebuie sa scrii ceva mai mult.
Eu as pune OSB asa cum am spus si cum se face. Bine, romanii nu fac ca toata lumea ei fac invers
impotriva lumii ca de obicei
Hey guys! I checked out https://slotscity.ua/game-hall after reading about high-RTP slots on a forum. The collection was way larger than I expected, and the sorting options helped me quickly find games that suited my style. I ended up spending hours exploring everything from jackpot slots to small fun games, and it was oddly satisfying hitting some small wins. The site makes playing feel effortless, which is why I keep returning.