| LorenaGC a întrebat:

Buna,TPU! Ce pot face daca mi s-a stricat usa si nu se inchide deloc? Multumesc! big grin

Răspuns Câştigător
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Sarut mîna Lorena! Să înteleg ca ti s a stricat yala de la usa metalica de la apartament nu? In acest caz trebuie sa schimbi yala, daca locuiesti in Bucuresti mergi in obor in magazin, si acolo găsesti exact ceea ce doresti, dar, cel m ai bine, suni la firma care ti a montat usa, si vin ăia si o repară cu piese originale, bafta multă si multa sanatate, de unde esti, si ce varsta ai? Merci mult.

4 răspunsuri:
caramela
| caramela a răspuns:

Bunahappy
Acum depinde care usa.
De la frigider/de la intrare in casa.
Cheama un lacatus/vecin.
Putine informatii ai dat.
O zi bunahappy

| addda2a a răspuns:

Depinde de usa. Daca e de la frigider nu cred ca se mai poaterolling on the floor am patit si eu si mi-am luat altul. Daca e de la o camera e simplu.Chemi un lacatus schimbi clanta si gata.:*

| LostInPark a răspuns:

Daca-i la baie e mai naspa ca trebuie sa tipi tot timpul cand auzi pasi sau labute de pisica pe gresie "ocupat, ocupat"
Daca e usa de la intrare e simplu ca poti pune afis cu: "suntem saraci" sau "daca esti cu martorii, noi suntem deja inscrisi" ori "daca tot ai trecut pe aici si te pricepi, vezi ca-i usa stricata" mda, riscultau.
Daca-i sa de la dormitor, mai da jos din posterele cu trupe de baieti ca astia sigur s-au ingrasat intre timp si se lasa greu pe balamale.
Cu placere, eu tot timpul ajut, lumea zice altceva dar...
Am uitat, in caz ca-i usa de la frigi, cum spun colegii mei cu care nu voi bea niciodata o cafea ca-s chitrosi, pune tot intr-o plasa si mergi la o vecina.
Ai grija!

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Mersi pentru funda, de unde esti? Si ce varsta ai? Multumesc mult. Seară frumoasă, ai rezolvat cu ușa?