Dap, ii place
Nu face greseala pe care o fac eu de obicei si DU-TE si vorbeste cu el
Sper ca te-am ajutat(daca da, nu vreau funda
te-am ajutat pentru ca am vrut si pentru ca asa e frumos) :*
E timid. Prin faptul ca s-a imbracat in alb, ca tine, iti arata ca ii place de tine, dar nu are curaj sa se apropie de tine. Poate ar fi bine sa apelezi la cineva (o cunostinta comuna) cu care sa iesiti prima oara impreuna, acea persoana sa mearga la el si sa il invite spunind ca mergi si tu. Restul va veni de la sine.
Foarte tare faza cu albul. Da, te place. Fă tu ceva dacă el e timid. Dacă eşti timidă la rândul tău, o abordare "online" ar fi ceva mai simplă, dar nu are acelaşi efect.
Clar te place.
Data viitoare, baga-l in seama (chiar daca el nu o face primul).ca in felul asta nu ajungeti nicaieri.
Totul este posibil! nu putem sti ce e in inima baiatului si ce parere are el despre tine
Mneh nu cred ca i place
adica daca i timid si nici nu vorbiti nimic mai greu de inteles adica el nu stie ce simte pentru ca daca i-ar place de tine ti-ar zice ca doar nu o sa stea asa toata viata doar din cauza ca i e frica sau poate ca se teme ca il refuzi incearca sa te imprietenesti cu el si sa vorbiti si apoi restul o sa vina de la sine
:*. Funda
Sunt sigura ca ii place de tine,dar nu face greseala sa faci tu primul pas,pentru ca el o sa creada ca esti disperata dupa el si poate sa isi bata joc de sentimentele tale, chiar daca te place, deoarece el va crede ca esti moarta dupa el si ca vei face tot ce vrea el.Si daca se intampla sa vorbiti sa nu ii impartasesti semtimentele tale, lasa-l pe el sa te descopere
. Succes:*