| Alișa00000000000 a întrebat:

Buna TPU.deci mie imi place e un baiat si ieri cand am iesit afara era si el. la scara lui. dupa cateva minute ne uitam unul la altul. mai rau ca la circ. eu eram imbracata toata in alb. dupa el se duce in casa si iese peste 10 -15 mi imbracat si el in alb. ce pot sa retrag din chestia asta care mi se intampla? de fiecare dara cand ies afara iese si el dar nici macar nu ne bagam in seama, nu prea avem curajul acesta. daca ma uit fix la el se inroseste la fata si invers... vreau sa-mi spune. ti si mie daca. chiar i. o place de mine sau asta e doar o aberatie.[fuditsa]

Răspuns Câştigător
| Y3aaHH a răspuns:

Dap, ii place happy Nu face greseala pe care o fac eu de obicei si DU-TE si vorbeste cu elwinking Sper ca te-am ajutat(daca da, nu vreau funda happy te-am ajutat pentru ca am vrut si pentru ca asa e frumos) :*

8 răspunsuri:
| cristi202 a răspuns:

E timid. Prin faptul ca s-a imbracat in alb, ca tine, iti arata ca ii place de tine, dar nu are curaj sa se apropie de tine. Poate ar fi bine sa apelezi la cineva (o cunostinta comuna) cu care sa iesiti prima oara impreuna, acea persoana sa mearga la el si sa il invite spunind ca mergi si tu. Restul va veni de la sine.

| zăGhost a răspuns:

laughing Foarte tare faza cu albul. Da, te place. Fă tu ceva dacă el e timid. Dacă eşti timidă la rândul tău, o abordare "online" ar fi ceva mai simplă, dar nu are acelaşi efect.

| tudorr a răspuns:

Daca se inroseste e clar ca ii place de tine laughing, fara discutii!

| iChaz a răspuns:

Clar te place. happy Data viitoare, baga-l in seama (chiar daca el nu o face primul).ca in felul asta nu ajungeti nicaieri.

| ellaella13 a răspuns:

Totul este posibil! nu putem sti ce e in inima baiatului si ce parere are el despre tine

| Simpyy a răspuns:

Mneh nu cred ca i placeoh go on adica daca i timid si nici nu vorbiti nimic mai greu de inteles adica el nu stie ce simte pentru ca daca i-ar place de tine ti-ar zice ca doar nu o sa stea asa toata viata doar din cauza ca i e frica sau poate ca se teme ca il refuzi incearca sa te imprietenesti cu el si sa vorbiti si apoi restul o sa vina de la sinewinking:*. Fundabig grin

| MyLove_7684 a răspuns:

Sunt sigura ca ii place de tine,dar nu face greseala sa faci tu primul pas,pentru ca el o sa creada ca esti disperata dupa el si poate sa isi bata joc de sentimentele tale, chiar daca te place, deoarece el va crede ca esti moarta dupa el si ca vei face tot ce vrea el.Si daca se intampla sa vorbiti sa nu ii impartasesti semtimentele tale, lasa-l pe el sa te descoperewinking. Succes:*

| BoOony a răspuns:

Fetita rolling on the floor claar...ii place de tine love struck fa tu primul pas.no sa regretiwinking