Bună
,tocmai am văzut întrebarea ta
.
Eu îți sugerez să nu îl jignești pe acel biet copil,[să mă exprim cum ai zis tu],„prost de bubuie" și pitic. Lasă-l în pace,știu,e greu,dar dacă nu poți să reziști să îi zici ceva mai zii și tu ceva de genu':
-Chiar nu ai altă treabă?
sau
-Îmi dau seama că mă placi,numai tu te porți urât cu mine și vorba aceea „Dacă te porți urât cu cineva îl placi", și el probabil va zice că nu dar tu să îi răspunzi „Demonstrează-mi, dacă nu mai dai în mine o să te cred, iar dacă nu, tu să nu stai cu limba scoasă afară după mine că nu ai șanse cu mine+le zic la toate colegele mele[aici poți să incluzi și colegi] că mă placi
".
Sper că te-am help
.
Si care-i legatura cu "casa si gradina"?
Ca n-aveti toate tiglele pe casa, sau ca "mare-i gradina Domnului!"?
Daca te mai iei dupa capul prostilor, o sa iti fie si mai rau, lasa-i in coltul lor de imbecilitate, iar daca mai da in tine, data viitoare sa porti cu tine ceva greu la indemina, ii dai in capul plin de paie sa-l lasi lat, daca nu vrei sa faci asta, te poti duce la diriginta si i te plingi, sunt sigura ca va lua masuri, iar parintii lui, impreuna cu el vor fi putin mustrati.
Pai spune-i unui profesor si nu il baga in seama lasa-l acolo in treburile lui pentru ca tu amenintandu-l doar te pui la mintea lui.Si in plus daca tipul gandeste asa inseamna ca are zambalaci la creieri
.
Zi asa:Bai copile te doare capul?! Ce te-a apucat? Hai date de langa usa ca te pleznesc sau cv de genu...dar doar amenita-l, nu da in el.
Good... cum sa mergi la directiune sau la vreun prof pentru atat :-J
Ti-o dat Dumnezeu maini, picioare si putere ...folosestele![]()
Degeaba esti diplomata intr-o lume salbatica :-J
Tebuie sa stii sa te aperi Fat-o :*
Spune unui profesor pentru ca daca tu ai fost diplomata si nu ai folosit forta, ci ai vorbit calm cu el si frumos atunci inseamna ca chiar are pitici pe creier.
Dar tu de ce i-ai zis ca il bati daca ai stiut ca nu esti in stare? de ce minti? vrei sa faci pe viteaza? amentinta-l ca-l minti iar. astept funda.
cosmina16 întreabă: