| sergeros a întrebat:

Cam din cati bani poate trai o singura persoana intro garsoniera. Cat ar costa mancarea mai ales? Am 20 de ani si as dori sa devin independent, si m-am gandit sa imi iau o garsoniera de clasa 1 sau 2.

7 răspunsuri:
mira
| mira a răspuns:

In ce oras locuiesti? Ai loc de munca sigur?

| sergeros explică (pentru mira):

Locuiesc in sfantu gheorghe, am loc de munca

| KamaSutra a răspuns:

Undeva la 1200 de lei daca vrei un trai cat de cat decent

| Mayar a răspuns:

Vreo 8 milioane chirie si intretinere, iar mancarea... cred ca in total undeva peste 10 milioane, nu cu mult, dar destul...

| Rainmaker a răspuns:

Salut sergeros!
daca esti o persoana chibzuita si mai ales daca nu ai alte "hobby" costisitoare (gen bautura, tigari, jocuri de noroc) cred ca ti-ar ajunge sa duci o viata normala, chiar daca modesta.Imagineaza-ti ca unii traiesc cu mult mai putini bani, chiar o intreaga familie.Trist, dar adevarat.

| Kindly a răspuns:

Am 19 ani si de 1 an locuiesc singura in garsoniera mea proprie..cheltuielile mele sunt urmatoarele : 30-40 lei energia electrica, 50 lei intretinerea(vara) 100 lei intretinerea(iarna). Mancarea 500 lei (daca mananc in oras) si undeva la 250-300 lei daca gatesc eu. Aaa si gatesc pe plita electrica (cu 2 ochiuri) si nu am cheluieli cu gazul.

| sergeros explică:

Nu inchiriez, ci vreau sa imi iau o gasoniera singur, da am loc de munca sigur, cam 900 RON pe luna, ar ajunge?