Depinde din ce vrei sa-l faci, conteaza mult... din materiale cat de cat de calitate, numai materialele cam 10000 de euro s-o faci la rosu!
Pentru o casa de 6mp cu 4mp tu vb de 10000 de euro.hai pe bune nu mai da raspunsuri inutile
Nu te supara dar sti tu ce vorbesti? Ai zis sa fie o camera de 5 pe 6, apoi inca una de 2 pe 2... pai decide-te ce vrei, scrii 2 com-uri cu marimi diferite!
Spune-mi atunci cat de lunga si cat de lata vrei sa fie casa, asa ar fi trebuit sa zici de la inceput!
Ce minte aveți, am proiect de 75 de mii pentru o casă cu 5 camere plus etaj, la cheie! cu 100.000 faci lux! despre ce vorbim?
Apropo, in București!
Deci 5 camere două băi Bucătărie două balcoane, mansardă, ce aveți mă frate?
păi cum a spus acest băiat, cu materialele de construcție mai mult de 5 mii nu este, asta să iei materiale bune,! numai vorbiți prostii!
Ce minte ai tu
tu vezi data cand s-a discutat despre asta? ia vezi poate mai gasesti intrebari de acum 100 de ani...
N-am văzut, răsfoiam prin întrebări, și am găsit asta, oricum ai exagerat foarte mult!
Cu ce am exagerat ca eu pret nu am zis! Eu am zis ca cu 10 mii de euro nu poti face casa! Tu probabil ai vazut 100 de mii
Aaa credeam că te referi la 100.000
Și oricum pentru materiale să ridici toată casa și cărămidă îți ajunge!
Salut! Iti recomand: http://olx.ro/oferta/casa-la-rosu-7-km-de-bucuresti-ID1Ilsw.html Negociabil. Discutam acolo daca te intereseaza. O zi buna! Stima.