| ladyinredsaunegru a întrebat:

Cat costa ridicarea unei case la rosu? Vreau sa aiba jos o camera de 5m pe 6, o camera de 2 pe 2 si sus o camera de de 4 pe 4.resul va fi terasa.Cat costa temelia de 6m pe 5 si ridicarea peretilor, adica doar materiale de constructie? Pretul final ar fi de?

30 răspunsuri:
| lpavel a răspuns:

Depinde din ce vrei sa-l faci, conteaza mult... din materiale cat de cat de calitate, numai materialele cam 10000 de euro s-o faci la rosu!

| ladyinredsaunegru explică (pentru lpavel):

Pentru o casa de 6mp cu 4mp tu vb de 10000 de euro.hai pe bune nu mai da raspunsuri inutile

| lpavel a răspuns (pentru ladyinredsaunegru):

Nu te supara dar sti tu ce vorbesti? Ai zis sa fie o camera de 5 pe 6, apoi inca una de 2 pe 2... pai decide-te ce vrei, scrii 2 com-uri cu marimi diferite! big grin Spune-mi atunci cat de lunga si cat de lata vrei sa fie casa, asa ar fi trebuit sa zici de la inceput!

Răspuns utilizator avertizat
| lpavel a răspuns (pentru Gass93sv):

Cu 10000 cumperi si pamantul faci si casa la cheie? laughing)))))) Cred ca visezi cu ochii deschisi sau nu stiu pe unde locuiesti, poate in padure... laughing))) In Bacau 10 - 15 mii numai pamantul pentru o astfel de casa de care vorbesti!

Exact cum ziceam in PADURE laughing)mai intereseaza-te, in centru e mai mult!

Probabil la voi un meserias e platit cu 50 ron laughing)) de aceia diferanta e asa mare!

| FrancezuRN a răspuns (pentru lpavel):

Ce minte aveți, am proiect de 75 de mii pentru o casă cu 5 camere plus etaj, la cheie! cu 100.000 faci lux! despre ce vorbim?
Apropo, in București!
Deci 5 camere două băi Bucătărie două balcoane, mansardă, ce aveți mă frate?
păi cum a spus acest băiat, cu materialele de construcție mai mult de 5 mii nu este, asta să iei materiale bune,! numai vorbiți prostii!

| lpavel a răspuns (pentru FrancezuRN):

Ce minte ai tu laughing tu vezi data cand s-a discutat despre asta? ia vezi poate mai gasesti intrebari de acum 100 de ani... laughing

N-am văzut, răsfoiam prin întrebări, și am găsit asta, oricum ai exagerat foarte mult!

| lpavel a răspuns (pentru FrancezuRN):

Cu ce am exagerat ca eu pret nu am zis! Eu am zis ca cu 10 mii de euro nu poti face casa! Tu probabil ai vazut 100 de mii laughing

Aaa credeam că te referi la 100.000
Și oricum pentru materiale să ridici toată casa și cărămidă îți ajunge!

| PSP a răspuns:

Salut! Iti recomand: http://olx.ro/oferta/casa-la-rosu-7-km-de-bucuresti-ID1Ilsw.html Negociabil. Discutam acolo daca te intereseaza. O zi buna! Stima.