Nimic
numai sa nu lasi monitoarele daca sunt din cele CRT cu tub ca se magnetizeaza si se va strica.
2 calculatoare aprinse stau unele langa altele? 2 calculoare aprinse stau unul langa altul; cat in ceea ce priveste ceea ce s-ar putea intampla, eu zic ca nimic; am avut calculatoare situate unul langa celalalt si nu s-a intamplat nimic. De altfel iti poti imagina un laborator de informatica!
Nu se intampla nimic, in salile de calculatore de la scoala unde sunt vreo 30-40 de pc-uri se intampla ceva? sau in alte locuri?
Riscul de a te radia mai usor; de a consuma mai mult curent si de a afecta sanatatea(vederea in special).
Parerea mea.
Nu are nimic doar sa lasi loc la aerisiri pentru sursa si procesor...indicat este sa nu folosesti boxe sau lucruri care contin magneti
Din cate stiu eu, nu se intampla nimic. Eu cu fratele meu am tinut mult timp doua calculatoare unul langa altu(adica birourile erau lipite si pe fiecare birou era cate un calculator).si nu au patit nimic.
Inseamna ca sunt conectate la internet... daca iti apare acolo jos pe taskbar... funda?!