Vision.
Ar fi util daca ai zice si modelul, ca sa ma pot uita la manual pe net...
Parfumul se pune la uscat, asta daca vrei sa miroase mai bine. Daca pui parfum la spalat, gandeste ca dupa spalare rufele sunt clatite, de regula sunt clatite destul de bine, unia chiar insista pe clatire sa nu ramana detergenti in rufe, asa ca daca pui parfum la spalare o sa fie clatit si ala si rufele nu miroase.
La uscare, asta daca ai amsina de uscat, se pun in rufele nste servetele care sunt parfumate si asa rufele miros, asta daca vrei parfumate, eu nu folosesc, prefer rute curate nu parfumate.
Decui ai nevoie de masina de uscat rufe sa obtii rufe parfumate.
Legat in ce compartiment sa pui detergent si ce mai folosesti tu, le poti pune direct in cuva, daca ai o masura pui direct si aia e tot, nu mai stai sa pui in locasurile lor, este mai comod sa le pui direct in cuva de spalare.
Acekle compartimente is acolo doar asa de fantezie
sa ia ochii omului, ca tot in civa ajung si alea. Tu pui in sertarele alea detergent, clor sau ce se mai pune, masina le baga in cuva.
Eventual parfumul poate sa il puna la clatire, cred, pentru ca daca lar pune la spalare, cum am spus lar spala cand clatesti.
Deci sigur parfumul masina il pune atunci cand clateste, il pune in apa de claltit.
Cum se pune? Daca ai sertare pe ele ar trebui sa arate, sau sa scrie ce se pune, ori ceva desene marcaje.Sau daca ai manual cauta si citeste acolo, fiecare model este altfel facut.
Dar si la clatit daca pui parfum, tot nu ai mirosul cand adaugi la uscare acele servetele.
Iei compartimentele la rand de la stanga la dreapta: primul este detergent, al 2-lea este balsam, al 3-lea acel parfum. Dar poti si sa amesteci balsamul cu parfumul!
Pentru balsam și parfum există compartiment separat de cel în care se pune detergentul. Citește instrucțiunile mașinii.
Fiecare compartiment are un semn. Descrierea este in cartea masinii. Sau o gasesti pe internet. Detergentul e separat de balsam, pe care masina il trage la clatire.
roxy87 întreabă: