Iti multumesc pentru raspuns, la asa ceva ma gandisem si eu; ramane de vazut in cat timp se produce incalzirea.
Mie mi-a încălzit apa dintr-o găleată de 20 de litri într-un minut. Desigur asta nu e ceva absolut, eficiența depinde de model. Eventual întreabă la magazin dacă se poate încerca înainte de cumpărare, acolo în magazin.
Probabil este de 2-3000 de watti, este cea mai mare putere la acest aparat, pe care am gasit-o pe net.
Adica? Ce inseamna ca nu se compara? Si eu am centrala si nu se compara, dar in sens pozitiv, am apa fierbinte in 10 secunde...
Ai noroc. Și eu am centrală, și mie îmi încălzește apa în doar câteva secunde, nici nu se observă întârzierea, dar îmi vine apă caldă de ajuns pentru un singur duș (dacă sunt norocoasă). Dacă vreau să fac o baie în vană, nu-mi ajunge, vine apă rece după un timp. Dacă și logodnicul meu vrea să facă un duș după mine, trebuie să aștepte cam 30 de minute ca să vină din nou apă caldă. Cum e chirie, nu am voie să schimb centrala, deci am ales varianta mai ușoară, prezentată mai sus până ne mutăm.
Nu am noroc, asa functioneaza normal o centrala, ca un instant. Indiferent pentru cat timp las robinetul deschis, apa curge la temperatura constanta, pentru ca este incalzita instantaneu, la trecerea prin centrala.
A ta are probabil un boiler incorporat, de capacitate prea mica.
Totuși cred că e noroc că ai una funcțională
Știu că așa e normal, n-am zis că centrala mea nu s-a stricat cu timpul. A mea săraca e prea veche deja. Dacă nu pentru câteva luni mă mutam aici ci pe termen lung, aș fischimbat-o înainte să vin.
Imi placea sa stau in cada, in apa aceea constant de fierbinte, atat de fierbinte ca abia puteam sa intru in ea. Imi placea sa stau cu ochii inchisi si sa simt ca plutesc. Era ca o betie sau ca un drog, ieseam ametit din baie!
Seteaza o temperatura mai mare pentru apa din centrala si nu deschide robinetul la maxim. La mine asa functioneaza, apa este fierbinte si nu am o centrala performanta.