| mika99 a întrebat:

Hello everyone! acum cateva luni am comandat un blender de la eMAG si am probleme cu el. vreau sa-l duc la garantie, insa am o mica problema...capacul a suferit mici accidentari(e putin topit),dar blenderul e in stare impecabila mai ales ca nu l-am folosit prea des(si l-am folosit corect). credeti ca mai e valabila garantia? am incercat sa sun la ei,am dat si mail, dar nu mi-au raspuns. n-as vrea sa bat drumul pana acolo degeaba. sper ca ma puteti ajuta. multumesc!

3 răspunsuri:
| LaLaura a răspuns:

Buna.
Ar trebuie sa mearga, dar daca nu te duci cu problema capacului ( nu cred ca se schimba din garantie).
Daca e alta problema si nu capacul, merge.

| LIN2010 a răspuns:

Capacul topit? ce fel de accident a suferit doar capacul si nu si restul aparatului, este o intrebare la care nu stiu ce raspuns poti sa dai ca sa fii crezut si sa beneficiezi de garantie.Cel mai sigur nu vei rezolva situatia deoarece garantia acopera doar defectiunile de fabricatie, nu si cele accidentale.Respecte

| mika99 explică (pentru LIN2010):

L-am lasat la garantie, sper sa nu fe vreo problema. ideea eca oricumse face o constatare deci vor vedea ca nu l-am bruscat in nici un fel. capacul a ajuns asa dintr-un mic accident...am o plita electrica si locul ei nu era foarte departe de locul blender-ului, iar când am desfacut capacul, l-am pus efectiv pe plita, fara sa-mi dau seama ca nu se racise inca. teoretic n-ar trebui sa aiba nicio problema... m-a bufnit si rasul când cel de la service m-a intrebat daca aia era probema pentru care venisem(capacul) laughing