Asa este lasale asa ca nu cred ca vrei sa iesi la pensie.Si daca tevile sint fixate aproape de perete, daca ala ce ti lea pus era meserias poti sa l; e maschezi cu ceva plastic care se gaseste la magazine. Tevile alea ar fi trebuie bagate in perete daca voiai sa dea bine. Uite si eu iti spun altceva in loc sa spun cum sa le stergi. Daca doresti sa le stergi cu apa cum ai spus, dar nu iesi la pensie ca nu ai un bloc de curatat.Cirpa uda protejezi zidul sa nu curca apa pe el sa se prelinga si se ia.Insa e naspa acolo unde se prind de coliere ca nu stiu cum poti curate.Doar sa desfaci la fiecare colier si sa speli. Pune izolatie pe pereti lipita, peste pui rigips si tevile ramin in interior si le izolezi.Si vei avea afara doar caloriferele.Sai cu ocazia asta o sa ai consum foarte mic de energie.
Pentru var e buna o solutie de jumatate apa, jumatate otet si daca se ia greu, foloseste detergent de geamuri
Lasa-le asa cu var date, pentru ca in timp cuprul se va face negru si urat si lei vei da singur cu var. este bine daca sunt la culoare cu peretele. o sa vezi mai tarziu