| kiddutssa a întrebat:

Intampin si eu o situatie neplacuta cu masina de spalat. Nu vrea sa mai evacueze apa. Merge la parametrii normali in rest. Adauga apa invarte hainele si adauga si detergent doar ca apa nu se evacueaza. Mentionez ca e o marca mai veche de bosch. Am scos de jos un capacel pe unde se evacueaza apa in caz de urgenta si nu e infundat. Mai e vreo solutie sau apelez la un instalator?

8 răspunsuri:
| noktambul a răspuns:

Cred ca e infundata conducta de evacuare pe traiectul de pana la capacul de urgenta. Chemati un instalator!

| eugem35 a răspuns:

Da clar popa de evacuare defecta, ce spuneti voi cu inaltime este gresit acea inaltime este specificat pina la ce inaltime poate ecaua ama uzat din masia pompa, deci ce 80_90 cm este inaltime pina unde trebuie urcat furtunu de evacuare, chemi un meseriasi, de service pentru masini nu un instalator care face instalati si alte chest,

| ταξιδιώτης a răspuns:

Furtunul de evacuare trebuie ridicat la 80-100 cm, capatul lui urmand a fi coborat altfel nu evacueaza apa

| romeo29 a răspuns:

Desfa filtrul de jos. E un capac ce se desfileteaza cam greu. Uita-te cu o lanterna in interior sa nu ramana ace chibrituri sau scobitori. Remonteaza totul si apoi verifica evacuarea. Daca tot nu merge e pompa.

| kiddutssa explică:

Ideea e ca am scos capacelul si mai e o chestie care se invarte fix in "continuarea" lui sa zic care nu iese. iar apa vine printr-un furtunas in dreapta.si acolo iar e liber si curat...deci...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Furtunul de evacuare sa nu fie ridicat mai sus decat nivelul la acare iese din masina...

| PolaruV8 a răspuns:

Asa i s-a intamplat si mie. Dar am scos capacelul ala si la fel nu scoate apa doar ca era un snur de la un bluzon, si se blocase si nu mai dadea voie si daca snurul era intepenit toata mizeria se blocheaza si nu mai da voie sa iasa apa.
Sar putea sa fie si la tine ceva blocat. Sper ca te-am ajutat. Mult noroc in continuare!

| angelsweet a răspuns:

Este de vina pompa de evacuare, am patit-o si eu, trebuie sa chemi un instalator, sa vada daca trebuie schimbata:* succes